Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında puanlamada yeni bir dönem başlıyor

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekranlara gelen 86. bölümünde Öznur hanım konuklarını ağırladı. Kayınvalidesi Mercan hanım ile birlikte konuklarını ağırlayan Öznur hanım, program boyunca yemekleri konusunda ciddi eleştiriler aldı. Fakat puanlar öyle olmadı. Bakın neden? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında puanlamada yeni bir dönem başlıyor
Yayın Tarihi: 25.12.2018 11:56:00

Fox TV'nin çok sevilen programı Zuhal Topal'la Sofrada'nın dün ekranlara gelen bölümünde yeni bir dönem başladı. Zuhal Topal'la Sofrada programında düşük puanlar tarih oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada programında dün çok ağır eleştirilen Öznur Hanım, 1-2 puan beklediğini daha yüksek gelmesini beklemediğini söylemişti. Fakat Öznur hanım puanlama sırasında çok yanıldı. Çünkü kayınvalidelerin yorumlarının ağırlığına karşın puanlamaları çok farklıydı.

 Zuhal Topal'la Sofrada'nın önceki bölümlerinde yaşanan haksızlıklar son bulmuştu. Çünkü bu durumdan çok rahatsız olan Zuhal Topal geçtiğimiz hafta bu duruma el atacağını söylemişti ki dediğini yaptı.

Böylece kayınvalidelerle ciddi bir konuşma yaptığını düşündüğümüz Zuhal Topal, Zuhal Topal'la Sofrada programının seyrini değiştirdi.


Çünkü ağır eleştiriler geldiği zaman Zuhal Topal'la Sofrada programında 1 2 puanlar havada uçuşuyordu. Ancak dün öyle olmadı. 

Öznur Hanım dün; kayınvalidelerden en düşük 3 en yüksek 5 puan aldı. 

Görüldüğü üzere 1 ve 2 puanlar artık Zuhal Topal'la Sofrada programında yer almayacak.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR