Adana Bayram Namazı saat kaçta kılınacak? Adana Kurban Bayramı namaz vakti

2019 yılı Kurban Bayramı'na artık sayılı günler kaldı. Adanalı vatandaşlar Adana Bayram namazı saatini araştırmaya başladı. Adana'da kurban bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Adana Bayram namazı vaktini Diyanet açıkladı!

Adana Bayram Namazı saat kaçta kılınacak? Adana Kurban Bayramı namaz vakti
Yayın Tarihi: 9.08.2019 15:05:00

2019 yılı Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Adanalı vatandaşlar, Adana'da bayram namazının saat kaçta kılınacağını araştırmaya başladı. Kurban Bayramının ilk günü kılınacak Bayram namazının ardından Kurbanlıklar kesilmeye başlanacak. Peki Adana Bayram Namazı ne zaman saat kaçta kılınacak? Adana Bayram namazı vakti belli oldu mu? Bu haberimizde sizler için hazırladık...

Bu Kurban Bayramı'da yine tüm Müslüman aleminde bol dua ve ibadet ile geçirilecek. Önce Bayram Namazları kılınacak, ardından da Kurbanlıklar bayram süresince kesilmeye başlanacak. Allah'a kurban edilen hayvanların ne etleri ne de kanları Allah'a ulaşacaktır! Allah'a ulaşan sizin niyetiniz olacaktır. 

2019 ADANA KURBAN BAYRAMI NAMAZI SAAT KAÇTA? ADANA BAYRAM NAMAZI VAKTİ...

Adana'da kurban bayramı namazı saat 06.27'de kılınacak. Adanalılar, camileri saat 06.27 itibariyle Bayram namazı için dolduracak. Vatandaşların, camide yer bulabilmek için namaz saatinden önce camiye gitmeleri daha iyi olabilir. 


ÖNEMLİ HATIRLATMA: Lütfen Bayramımızı zehir etmeyelim, kendimize ve sevdiklerimize değer verdiğimizi göstermek için gaza haddinden fazla basmayalım! Trafikte lütfen gerekli dikkat ve özeni gösterelim, Bayramımızı kötü bitirmeyelim.

 İSTANBUL BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ANKARA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İZMİR BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BURSA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR