Kasımaşa Fenerbahçe maçını izle Bein Sports 1 Netspor Taraftarium canlı maç izle

Kasımpaşa Fenerbahçe maçını izle. Kasımpaşa Fenerbahçe Bein Sports 1 canlı yayını. Donmadan Kasımpaşa Fenerbahçe maçı izle. Kasımpaşa Fenerbahçe canlı maç izle. Kesintisiz Kasımpaşa Fenerbahçe maç izle! Kasımpaşa Fenerbahçe Netspor ve Kasımpaşa Fenerbahçe Taraftarium canlı maç izle.

Kasımaşa Fenerbahçe maçını izle Bein Sports 1 Netspor Taraftarium canlı maç izle
Yayın Tarihi: 21.06.2020 18:20:12

Kasımpaşa Fenerbahçe maçını izle. Kasımpaşa Fenerbahçe Bein Sports 1 canlı yayını. Donmadan Kasımpaşa Fenerbahçe maçı izle. Kasımpaşa Fenerbahçe canlı maç izle. Kesintisiz Kasımpaşa Fenerbahçe maç izle! Kasımpaşa Fenerbahçe Netspor ve Kasımpaşa Fenerbahçe Taraftarium canlı maç izle.

Kasımpaşa Fenerbahçe maçını izle! Bein Sports 1 maç izle!

Kasımpaşa Fenerbahçe maçını izle. Kasımpaşa Fenerbahçe canlı izle! Kasımpaşa Fenerbahçe donmadan maç izle. Hd maç yayınları Kasımpaşa Fenerbahçe canlı olarak yayınlanıyor. Donmadan Kasımpaşa Fenerbahçe maçı izle. Kasımpaşa Fenerbahçe Netspor ve Kasımpaşa Fenerbahçe Taraftarium24 adreslerinde canlı olarak yayınlanacak.

Şifresiz Kasımpaşa Fenerbahçe canlı izle Bein Sports 1 Kesintisiz Jest Yayın Justin TV jestyayın

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yarışının bir hayli uzağında kalan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor'a karşı aldığı mağlubiyetin ardından lig mesaisine dönüyor! Kasımpaşa Fenerbahçe maçının başlamasına az bir süre kala futbol severler de araştırmalara başladı. Kasımpaşa Fenerbahçe maç detayları ve CANLI YAYIN bilgileri haberimizde sizlerle...

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde rakibi Trabzonspor'a evinde 3-1 yenilen ve Kupaya veda eden Fenerbahçe lig mesaisine dönüyor! Spor Toto Süper Lig'e verilen pandemi arasının ardından heyecan 28. haftada Kasımpaşa - Fenerbahçe maçıyla sürüyor. Düşme hattının az yukarısında yer alan Kasımpaşa sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya! Zorlu 90 dakikada gülen taraf Kasımpaşa mı yoksa Fenerbahçe mi olacak? İki takım için de hayati 3 puan niteliğinde olan zorlu müsabakanın başlamasına artık sayılı dakikalar kaldı. Futbol severler de Kasımpaşa Fenerbahçe maç detaylarını araştırmaya başladı.

KASIMPAŞA - FENERBAHÇE MAÇI CANLI!


Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı, 21 Haziran Pazar saat 18:30'da başlayacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak Kasımpaşa - Fenerbahçe maçını hakem Fırat Aydınus ve yardımcıları yönetecek. Zorlu 90 dakikada iki ekipte 3 puan için kıyasıya bir rekabete girişecek. Düşme hattından kurtulmak isteyen ve orta sıraları hedefleyen Kasımpaşa, Şampiyonluk yarışına yeniden katılmak ve üst sıraları zorlamak isteyen Fenerbahçe'Ye karşı!

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı, bein Sports HD 1 kanalından naklen ve kesintisiz olarak yayınlanacak. Futbol severler heyecan dolu Kasımpaşa Fenerbahçe maçına beIN Ekranlarıyla ortak olabilecekler.

EMRE BELÖZOĞLU CEZALI

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Trabzonspor'a karşı yedek kulübesinde maça başlayan Emre Belözoğlu, Sörloth'la giriştiği ağız dalaşı neticesinde Cüneyt Çakır tarafından kırmızı kartla cezalandırılmıştı. Emre Belözoğlu cezasını Kasımpaşa deplasmanında çekecek. 

DEFANS JAİLSON VE FALETTE

Serdar Aziz'in de sakatlık yaşamasıyla birlikte Tahir Karapınar'ın defans hattını Jailson-Falette ikilisinden oluşturması bekleniyor. 

3 OYUNCU SARI KART SINIRINDA

Fenerbahçe'de 3 isim sarı kart sınırında bulunuyor. Vedat Muriqi, Garry Rodrigues ve Tolga Ciğerci, Kasımpaşa deplasmanında sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta oynanacak Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR