Şifresiz Kasımpaşa Fenerbahçe canlı izle Bein Sports 1 Kesintisiz Jest Yayın Justin TV jestyayın

Kasımpaşa Fenerbahçe canlı izle. Şifresiz Bein Sports 1 maç izle. Kasımpaşa Fenerbahçe canlı maç izle! Kasımpaşa Fenerbahçe şifresiz maç yayınları. Kasımpaşa Fenerbahçe Bein Sports 1 maç yayını. Donmadan Kasımpaşa Fenerbahçe maç izle!

Şifresiz Kasımpaşa Fenerbahçe canlı izle Bein Sports 1 Kesintisiz Jest Yayın Justin TV jestyayın
Yayın Tarihi: 21.06.2020 18:20:51

Kasımpaşa Fenerbahçe canlı izle. Şifresiz Bein Sports 1 maç izle. Kasımpaşa Fenerbahçe canlı maç izle! Kasımpaşa Fenerbahçe şifresiz maç yayınları. Kasımpaşa Fenerbahçe Bein Sports 1 maç yayını. Donmadan Kasımpaşa Fenerbahçe maç izle!

Kasımpaşa Fenerbahçe canlı izle!

Kasımpaşa Fenerbahçe canlı maç izle. Kasımpaşa Fenerbahçe maçını izle. Kasımpaşa Fenerbahçe jestyayın. Kasımpaşa Fenerbahçe jestyayın canlı izle. Kasımpaşa Fenerbahçe donmadan maç yayını. Kesintisiz Kasımpaşa Fenerbahçe  maçı izle! Jestyayın Kasımpaşa Fenerbahçe maçı izle!

Kasımaşa Fenerbahçe maçını izle Bein Sports 1 Netspor Taraftarium canlı maç izle

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında ligin köklü ekiplerinden Kasımpaşa sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor! Kasımpaşa - Fenerbahçe maçının başlamasına artık sayılı dakikalar kaldı ve futbolseverler de araştırmalara başladı. Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı saat kaçta? Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ilk 11'ler belli oldu mu? Kasımpaşa Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Kasımpaşa - Fenerbahçe maçına dair tüm bilgileri haberimizde sizler için topladık...

Spor Toto Süper Lig 28. haftada Kasımpaşa, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Zorlu geçmesi beklenen 90 dakikada iki ekipte 3 puana ihtiyaç duyuyor. Şampiyonluk potasından ve yarışından bir hayli uzağa düşen ve bu yıl da Şampiyonluk hedefini gerçekleştirmesi zor gözüken Fenerbahçe, Kayserispor galibiyetinin ardından ligde seri arayışında Kasımpaşa deplasmanına konuk oluyor. Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı dakikalar içinde başlayacak! Kasımpaşa Fenerbahçe maçı CANLI!

Kasımpaşa - Fenerbahçe Maçı İlk 11'ler Belli Oldu!

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Meriah, Sarlija, Haddadi, Tirpan, Hajradinovic, Aytaç Kara, Quaresma, Thiam, Koita.

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Falette, Gustavo, Hasan Ali, Tolga, Ozan, Ferdi, Deniz, Rodrigues, Muriç.


Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı CANLI!

Spor Toto Süper Lig 28. haftada Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı 21 Haziran Pazar saat 18:30'da başlayacak. Bein Sports HD 1 Kanalından NAKLEN VE KESİNTİSİZ olarak yayınlanacak Kasımpaşa - Fenerbahçe maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek. Kasımpaşa - Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak mücadeleye Koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan tedbirler doğrultusunda seyirci alınmayacak. 

Geride kalan 27 haftada Kasımpaşa 29 puan toplarken Fenerbahçe'nin ise 43 puanı bulunuyor. Maç fazlasıyla lider durumda olan Başakşehir'in 59, ikinci sıradaki Trabzonspor'un ise 56 puanı bulunurken Fenerbahçe'nin yarıştan bir hayli uzaklaştığı gözler önüne seriliyor. Ancak yine de tüm umutlarını yitirmeyen ve gelecek sezonda yeni bir yapılanmaya gitmeden önce bu sezon en üst sırada ligi tamamlamak isteyen Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanına 3 puan parolasıyla çıkıyor.

Kayserispor karşısında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Ozan Tufan'a Tahkim Kurulu'ndan iyi haber geldi. Tahkim, Ozan Tufan'ın cezasını 1 maça indirdi ve böylece Tufan, cezasını Kupada Trabzonspor maçıyla tamamlamış oldu. Ozan Tufan böylelikle Kasımpaşa maçına ilk 11 başlayabiliyor.

Emre Cezalı

Emre Belözoğlu, Trabzonspor karşısında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü ve Kasımpaşa deplasmanında takımını yalnız bıraktı. Emre Belözoğlu'nun yerine ise ilk 11'de ferdi Kadıoğlu'na şans verildi.

Gol Ayağı Vedat Muriç

Fenerbahçe'nin santrafor mevkisinde beklenildiği üzere Vedat Muriqi bulunuyor. 26 Maçta 14 gol 4 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken Vedat Muriqi, zorlu 90 dakikada Fenerbahçe'nin en büyük gol silahı olacak.

Defans Falette - Jailson İkilisinde

Serdar Aziz'in sakatlığı nedeniyle Defans hattını Falette ve Jailson ikilisi oluşturacak. Stoperlerini bir bir sakatlığı kurban veren Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı stoper ikilisi bu 2 isimden oluşuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR