LGS soruları açıklandı! 2019 LGS Türkçe Matematik soru cevapları öğren

2019 LGS sınavı tamamlandı. Öğrenciler LGS sorularının cevaplarını araştırıyor. LGS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? LGS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS'ye giren öğrenciler sınav sorularını tartışmaya başladı.

LGS soruları açıklandı! 2019 LGS Türkçe Matematik soru cevapları öğren
Yayın Tarihi: 1.06.2019 11:42:00

2019 LGS sınavı 1 Haziran Cumartesi günü saat 09.30'daki ilk oturumla tamamlandı. İlk oturumda öğrenciler Türkçe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ders soruları ile Yabancı Dil sorularını cevapladı. Toplam 50 soruda 75 dakika verildi. İlk oturumun tamamlanmasının ardından ikinci oturumda Matematik ve Fen Bilimlerinden 40 soru soruldu, 80 dakika süre tanındı. İkinci oturumda tamamlanınca öğrenciler Matematik, Türkçe, Fen ve Tarih sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

Öğrenciler 2019 LGS Türkçe soruları açıklandı mı? LGS sınav kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı mı? LGS Türkçe, Matematik, Fen ve diğer soruların cevapları merak ediliyor. Öğrenciler birçok forumda sınav sorularını tartışmaya başladı. Biz de bu haberimizde 2019 LGS'de soruların soruları ve cevaplarını derledik.

2019 LGS SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN.

LGS SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?



MEB-ÖSYM cephesinden LGS 2019 cevap anahtarıyla ilgili bir açıklama henüz gelmedi. Resmi olarak LGS soruları ve cevap anahtarı henüz yayınlanmadı. Ancak LGS'ye katılan öğrenciler Sınav sorularını ve cevaplarını tartışmaya başladı.

LGS sınav sorularını ve cevaplarını biraz sonra sitemiz üzerinden öğrenebileceksiniz. Sorular tek tek derlenecek ve açıklanacak.

LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2019 LGS sınavı tamamlanmasının ardından 1 milyona yakın öğrenci LGS sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Sorusunun cevabını araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, 2019 LGS Sınav sonuçlarının 24 Haziran 2019 Tarihinde açıklanacağını duyurdu! 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR