2019 LGS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? LGS sınav kitapçığı

LGS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? MEB ve ÖSYM, LGS sınav sorularını ve cevap anahtarını açıkladı mı? LGS sınav kitapçığına erişim sağlanabilir mi? LGS sınav soruları ne zaman açıklanacak, LGS sınav sonuçları hangi tarihte belli olacak? LGS tercih dönemi ne zaman başlayacak?

2019 LGS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? LGS sınav kitapçığı
Yayın Tarihi: 1.06.2019 10:45:00

2019 Liseye geçiş sınavı tamamlandı. LGS sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? MEB ve ÖSYM, LGS sınav sorularını ve cevap anahtarını açıkladı mı? LGS sınav kitapçığına erişim sağlanabilir mi? LGS sınav soruları ne zaman açıklanacak, LGS sınav sonuçları hangi tarihte belli olacak? LGS tercih dönemi ne zaman başlayacak? LGS lise tercihleri ne zaman yapılacak? LGS sınavının tamamlanmasının ardından öğrenciler LGS sınav sorularını, cevap anahtarını ve tercih sürecini merak ediyor. Tüm bu soruların cevabını sizler için araştırdık...

Liseye geçiş sınavı (LGS) 1 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 09.30'da ilk oturumun başlamasıyla Türkçe, Din Kültürü Ahlak Bilgisi, T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil soruları çözüldü. Birinci oturumda toplamda 50 soru soruldu. Öğrenciler sınav sonunda Türkçe sorularının zorluğundan, şıkların birbirine benzediğinden şikayet etti. Kimileri ise sınavın kolay olduğunu, başarılı geçtiğini aktardı. Öte yandan 2. oturumda Matematik ve Fen Bilimlerinden 40 soru soruldu. Toplamda 90 soru için 80 dakikalık süre tanındı. 80 dakikalık sınavın ardından öğrenciler sınav salonlarından çıkarıldı. 2019 LGS sınavı tamamlandıktan sonra LGS sınav soruları, LGS cevap anahtarı ve sınav kitapçığı araştırılmaya başlandı.

LGS SINAV SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Öğrenciler LGS sınav sorularını ve cevap anahtarını bulmak için uğraşıyor. Sınavda işaretledikleri soruların doğru olup olmadığını araştıran öğrenciler, birçok platformda LGS sınav sorularını tartışmaya başladı. 2019 LGS sınavının özellikle Matematik sorularının zor olduğu anlaşılıyor. Matematikte işlemlerin çok zaman aldığı ve birçok öğrencinin soruları yetiştirmekte güçlük çektiği belirtildi. Öğrenciler Matematik Fen oturumunda sürelerin hızla aktığından dert yandı.


LGS SINAV KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

2019 LGS sınav kitapçığı ve cevap anahtarı MEB-ÖSYM tarafından henüz açıklanmadı. 1 Haziran Cumartesi günü tamamlanan LGS sınavının ardından gözler artık LGS sınav sorularının ve cevap anahtarının açıklanmasına çevrildi. Sınav soru ve cevap anahtarları açıklanır açıklanmaz bu sayfada yer alacak. MEB ve ÖSYM den Sınav kitapçığı ve cevap anahtarı ile ilgili bir açıklama henüz gelmedi.

LGS SINAV KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ.

LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? LİSE TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

LGS sınavının tamamlanmasının ardından öğrenciler Sınav sonuçlarının açıklanmasını ve bir an önce Lise tercihlerini yapmak istiyor. Lise tercihleri, LGS sınav sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından başlayacak ve 7-10 gün boyunca sürecek. LGS Tercih döneminin hangi tarihte başlayıp hangi tarihte biteceğiyle ilgili de kesin bir tarih yok. Söz konusu gelişmeler en kısa sürede bu sayfadan bildirilecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR