45.000 TL Anında Tüm Banka borçlarınızı Kapattıran Transfer Kredisi



45.000 TL Anında Tüm Banka Borçlarınızı Kapatan Transfer kredisi başladı. Bazı bankalardan bu krediyi alarak hemen işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Banka borç kapatma kredisi nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir, sizlere yazımızda bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.



Yayın Tarihi: 27.07.2020 14:46:09

45.000 TL Anında Tüm Banka Borçlarınızı Kapatan Transfer kredisi başladı. Bazı bankalardan bu krediyi alarak hemen işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Banka borç kapatma kredisi nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir, sizlere yazımızda bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.

Ülkemizde kredi ve kredi kartı kullanan kişiler, belirli zamanlarda kullanmakta oldukları ürünlerin borçlarını ödemektedirler. Bu borç ödeme genellikle aylık olarak yapılmaktadır. Ödemelerde sıkıntı yaşadığınız zaman ise bankalardaki borçlar birikir ve çıkmaz bir duruma girersiniz. Bunun için bankalar bu sıkıntıya girmemeniz için sizlere borç kapatma kredileri vermektedirler. Sizlerde bankalardan bu şekilde borç transfer kredisi alarak hemen 45.000 TL ve üzerindeki borçlarınızı tek bir yere toplayarak kredi kullanabilirsiniz. Kredi alacak olan kişiler, güncel olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarını kapatabileceklerdir. Eğer ödeyemediğiniz borçlar için icralık olduysanız, bu borçlar için banka kredi vermeyecektir. Ayrıca kredi onayı alacağınız zaman bankaların kredi şartlarına da uygun müşteri olmanız gerekmektedir. Başvuru sonrasında banka kredi sicilinize ve kredi notunuza baktıktan sonra kredi kullandıracaktır. Şimdi sizlere 45.000 TL anında, aynı gün borç kapatma kredisi veren bankaların kampanyalarından bahsedelim.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi Kampanyası

Diğer banka kredi ve kredi kartı borçlarınızı tek bir bankada toplamak istiyorsanız, QNB Finansbank sizlere uygun faizlerle kredi vermektedir. Bu şekilde tüm borçlarınızı 45.000 TL’ye kadar toplayabilirsiniz. Banka ayrıca bu borç miktarından fazla olan kişilere de gelir durumu yetmesi durumunda kredi başvurusu imkanı vermektedir. Daha yüksek borçlar içinde bankadan kredi alabileceksiniz. Başvuru için size en yakın QNB Finansbank şubesine gitmeniz gerekmektedir. Çünkü, diğer bankalara borçlarınız olduğu için SMS veya internet sitesi üzerinden kredi başvurusu yaptığınızda direk olumsuz yanıt alırsanız. Banka kredi değerlendirmenizi yaptıktan sonra hemen size kredi onayınızı verecek ve tüm borçlarınızı kapatarak yeni bir kredi açacaktır. Aldığınız kredide 60 ay vadeye kadar kullanılabilir ve isterseniz 3 ay erteleme imkanından da faydalanabilirsiniz.

Garanti BBVA Borç Kapatma Kredisi Kampanyası

45.000 TL ve üzerindeki banka borçlarınız için kredi kullanmak istiyorsanız, Garanti BBVA üzerinden de işlem yapabilirsiniz. Banka hem kendi banka borçlarını ve diğer tüm banka borçlarınızı tek bir kredide toplayarak sizlere imkan vermektedir. Kredi 60 ay vadeli olması da diğer borçlarınızın yükünden kurtulacağınızı göstermektedir. Uygun faiz oranları ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, size en yakın Garanti BBVA şubesine giderek işlem yapabilirsiniz. Kredi notu 1100 ve üzerinde olan, en az 3 aylık sigortası olan veya emekli olan kişiler bu borç transfer kredilerini kullanabilirler. Garanti BBVA üzerinden başvuru yaparsanız aynı gün içinde kredinizi kullanabileceksiniz. Bunun için sadece onay almanız yeterli olacaktır.

Sizlere bu yazımızda 45.000 TL anında tüm banka borçlarınızı kapatan transfer kredisi hakkında bilgiler verdik. 2 bankanın başlattığı bu kampanyaya daha sonra İŞ Bankası, Denizbank, Burgan Bank, Şekerbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’da devam etmektedir. Bu bankalardan da aynı şartlarda kredi kullanabilirsiniz.