Diyarbakır Kurban Bayramı Namazı Saat kaçta? Diyarbakır Bayram Namazı vakti

Kurban Bayramına az bir zaman kala Diyabakırlılar Kurban bayramı namaz saatini araştırmaya başladı. Kurban Bayramı namazı Diyarbakır'da saat kaçta kılınacak? Diyarbakır Bayram namazı vaktini sizler için araştırdık...

Diyarbakır Kurban Bayramı Namazı Saat kaçta? Diyarbakır Bayram Namazı vakti
Yayın Tarihi: 9.08.2019 15:06:00

Kurban Bayramı'na az bir zaman kala Diyarbakırlılar, Bayram namazı saatlerini araştırmaya başladı. Diyarbakır'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyarbakır Kurban Bayramı namaz vakti merak ediliyor. 11 Ağustos Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı'nda tüm Türkiye'de bayram namazları kılınacak. Diyarbakır bayram namazı saati haberimizde...

11 Ağustos Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı'na artık kısa bir zaman kaldı. Bu bayramda da tüm Türkiye ve müslüman dünyası, barış ve huzur dolu bir Kurban Bayramı geçirmeyi temenni ediyor. Kurban Bayramı'nda bayram namazları kılınacak, tekbirler getirilecek ve kurbanlıklar kesilerek ibadetler yapılacak. Diyarbakırlılar, bayram namazı saatlerini araştırmaya başladı.

DİYARBAKIR BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA? DİYARBAKIR BAYRAM NAMAZI VAKİTLERİ

Diyarbarkır'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Bu sorunun yanıtı araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan imsakiye göre Diyarbakır bayram namazı saat 06.06'da kılınacak. Diyarbakırlılar, 06.06 saati itibariyle Bayram namazı için camileri dolduracak. 

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ HATIRLATMA 


Kurban Bayramı öncesi, her bayram olduğu gibi bu bayramda da sürücü ve şoförlere büyük iş düşüyor! Her bayram yaşanan tatsız kazalar ve görüntülerin oluşmaması için hız sınırına ve trafik kurallarına uymaya lütfen özen gösterelim!   

İSTANBUL BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ANKARA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İZMİR BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BURSA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ADANA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR