En Uygun Kredi'yi Bu Bankalar Veriyor! 0.98 ve 0.99 Faiz Oranıyla! Sahipleri bakın kim?



En Uygun krediyi hangi banka veriyor? En Uygun krediyi o banka veriyor. Peki 0.99 ve 0.98 faiz oranıyla çok ucuza kredi veren bankalar nasıl veriyor? Kredi çekmek isteyenler için en uygun kredi veren bankaları hazırladık. Peki O Banka 0.99 Faiz oranıyla nasıl kar ediyor.



Yayın Tarihi: 25.11.2019 19:13:00

En Uygun krediyi hangi banka veriyor? En Uygun krediyi o banka veriyor. Peki 0.99 ve 0.98 faiz oranıyla çok ucuza kredi veren bankalar nasıl veriyor? Kredi çekmek isteyenler için en uygun kredi veren bankaları hazırladık. Peki O Banka 0.99 Faiz oranıyla nasıl kar ediyor.

En Uygun İhtiyaç Kredisi hangi banka veriyor?

Yıl sonu yaklaştıkça kredi ihtiyacı artıyor. Bankalar yıl sonu birbirinden farklı kampanyalar yapıyor. Hem İhtiyaç, hem konut hemde araç kredisi veren bankalar arasında günümüzde en çok İhtiyaç Kredisine ihtiyaç duyuyoruz. Peki En uygun krediyi hangi banka veriyor? Sizler için en uygun bankayı sizler için derledik.

En Uygun Kredi TEB'de!



Şu anda en uygun kredi faiz oranı TEB bankası veriyor. TEB 0.98 faiz oranıyla İhtiyaç kredisini en uygun veren banka olarak zirvede. 10.000 TL İhtiyaç Kredisini, 12 Ay Vadeli çekmek isterseniz aylık 898,78 TL ödeyerek toplam 10.780 TL ödeyerek TEB kredisini çekebilirsiniz. TEB bu krediyi tek seferlik tanışma faizi olarak veriyor. 

İNG Bank 0.99 İHtiyaç Kredisi veriyor!



En uygun İhtiyaç Kredisi veren bankalar arasında 2. sırada İNG Bank yer alıyor. Kişiye özel faiz uygulanarak verilen kredide 10.000 TL 12 Ay vade ile kredi çektiğinizde aylık 898,08 TL ödeyerek 10.841 TL genel ödemeyle krediyi çekebilirsiniz.

QNB Finansbank ve En Para 1.03 Faiz Oranıyla Kredi veriyor!


QNB Finansbank bankasında kredi oranı 1.03 olarak güncellendi. Toplam 10.000 TL 12 Ay vadeli ihtiyaç kredisi çektiğinizde aylık 901 TL ödeyerek toplam 10.873 TL geri ödeme yaparak kredinizi çekebilirsiniz.

En Uygun 3 Kredi veren banka belli oldu! 

En Uygun 3 Kredi şu an için TEB Bankası, İNG Bank ve QNB Finansbanktan çekilebiliyor. Bu bankaların faiz oranları çok uygunken diğer bankalar biraz daha farklı faiz oranı veriyor.

İNG Bank kimin? İNG Bank sahibi kim?

İNG Bank, 2007 yılı itibariyle Oyak Grubu'ndan İNG grubuna satıldı. Hollanda merkezli bankacılık grubu olan İNG, Bank 2008 yılından itibaren resmi olarak Türkiye'de hizmet veriyor. Ortaklık yapısında, John MC Carthy, Can Erol, Canan Ediboğlu, Sırrı Erkan ve Adrianus Kas olarak görünüyor. Şirketin Yüzde 99.9 hissesi Hollanda'lı şirkete aittir. İNG Bankın açılışı Netherlands Group, Uluslararası Hollanda grubu olarak geçmektedir.


TEB kimin? TEB'in sahipleri kim?

1927 yılında kurulan TEB bankası, Türkiye'nin en eski bankalarından biridir. 1982 yılında Kocaeli Halk Bankası olarak kurulumundan sonra Çolakoğlu Holding tarafından satın alınmıştır. 2011 yılında yurt dışına açılma kararı alan TEB'i BNP Paribas satın almıştır. Türk Ekonomi Bankası 2011 yılından itibaren uluslarası kimliğe bürünmüştür. Türk Ekonomisi Bankası sahipleri Fransız asıllı bankacılık devi BNP Paribas'a aittir.

QNB Finansbank kimin? Sahipleri kimler?

Finansbank olarak 2016 yılından itibaren 2006 yılında aldıkları yüzde 46 hissenin tamamını alan Katar merkezli Qatar National Bank, Finansbank'ın tüm haklarını alarak QNB Finansbank olarak satışlarını devam ettiriyor.

En Uygun üç krediyi veren bankalar Katar'lı, Fransız ve Hollandalı kişilere ait. Türkiye'de neden bu kadar uygun kredi verdikleri merak ediliyor. Ancak bankalar her zaman kazanır çok merak edilmese de biz merak ettik. 

Yabancı Sahipli Bankalar nasıl kredi veriyor?

Bir bankanın Kredi verebilmesi için mevduat dışında para bulmaları gerekiyor. QNB, İNG ve TEB Bankaları sürekli olarak mevduat dışı yabancı sermayeleri sayesinde para bulabiliyor. Her yerde geçerli olan sürümde geçerli olma işi burada devreye giriyor. Bol para bol getiri sağlıyor. Böylelikle En uygun krediyi, yabancı sermayali kuruluşlar veriyor.

Türkiye'de Bankaların Sahipleri kimler?

Ziraat Bankası - Tamamı Devlet Bankası

Halk Bankası - %49 Halka açık - %51 Özelleştirme

Vakıfbank - %25 Halka Açık - %16 Vakıfbank çalışanları - %58 Vakıfbank Genel Müdürlüğü

İş Bankası - %28 Atatürk hisseleri ve CHP yönetimi - %32 Halka Açık - %40 Munzam Sandık Vakfı

Akbank - %49 Halka Açık - %10 Amerika citibank - %41 Sabancı Holding

Yapı Kredi - %18 Halka Açık - %41 İtalyan Unicredit - %41 Koç Grubu