LGS Birinci Oturum Soruları ve Cevap Anahtarı Açıklandı mı? LGS 1. Oturum Türkçe Soru ve cevapları

2019 lgs sınavı 1. oturumu tamamlandı! LGS birinci oturum Türkçe, Tarih, Din kültürü, yabancı dil soruları ve cevap anahtarı açıklandı mı? LGS birinci oturum sınav kitapçığı ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? Detayları sizler için araştırdık...

LGS Birinci Oturum Soruları ve Cevap Anahtarı Açıklandı mı? LGS 1. Oturum Türkçe Soru ve cevapları
Yayın Tarihi: 1.06.2019 11:54:00

2019 LGS'nin ilk oturumu 1 Haziran Cumartesi günü tamamlandı! Birinci oturumda LGS'ye giren 1 milyona yakın 8. sınıf öğrencisi Türkçe, T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabancı Dil derslerinden toplamda 50 soruya cevap verdi. LGS sınavının ilk oturumunun ardından öğrenciler LGS 1. oturum sınav sorularını ve cevap anahtarını araştırmaya başladı. LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? Sorusu sorulmaya başlandı.

2019 LGS, 1 Haziran Cumartesi günü ilk oturum, 2 Haziran Pazar günü de ikinci oturumun yapılması ile tamamlanacak. Öğrenciler ilk oturumu tamamladı ve birçok platformda sınav soruları yayılmaya başlandı. 2019 LGS sınav soru ve cevapları resmi olarak olmasa da sınava katılan öğrenciler tarafından açıklanmaya başladı. Bu sayfada LGS sınav sorularını ve cevaplarını sizlerle paylaşacağız.

2019 LGS BİRİNCİ OTURUM SORULARI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ.


MEB LGS SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARINI NE ZAMAN YAYINLAYACAK?

2018 LGS sınavının tamamlanmasının ardından MEB, LGS soru kitapçığı ve cevap anahtarını 2 oturumun da tamamlanmasının ardından yaklaşık 2-3 saat içerisinde resmi internet adresinde yayınlamıştı. 2019 LGS sınavının gerçekleştirilecek 2. oturumu yarın yani 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. Pazar günü LGS sınavının tamamlanmasının ardından MEB'in, 2019 LGS sınav kitapçığı ve cevap anahtarını yayınlaması bekleniyor. 

LGS TÜRKÇE MATEMATİK SORU VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Lgs sınav soruları ve cevap anahtarının takipçisiyiz. En kısa sürede sizlerler LGS sınav sorularını ve cevap anahtarını paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR