Transfer dönemi ne zaman sona eriyor? Son transfer tarihi ne zaman



2019 yaz transfer dönemi ne zaman bitiyor? Transferde son tarih ne zaman? Futbolseverler, yaz transfer sezonunun bitiş tarihini araştırmaya başladı. Falcao, Kolarov, Konoplyanka ve daha birçok transfer "girişimi" için son gün ne zaman? Transfer döneminin son gününü sizler için araştırdık...



Yayın Tarihi: 27.08.2019 12:16:00

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta sona erdi. Bir yandan maç heyecanı bir yandan da transfer heyecanı tüm hızıyla sürüyor! 2019 yaz transfer sezonu Haziran ayında başlamıştı. Peki transfer sezonu ne zaman bitiyor? Transfer penceresi ne zaman kapanacak? Süper Lig'de takımlar, transferlerini hangi güne kadar yapabiliyor? İşte, Spor Toto Süper Lig'de 2019 yaz transfer dönemi bitiş tarihi...

Geçtiğimiz sezonunu sona ermesinin ardından 2019-2020 yaz transfer sezonu, 17 Haziran tarihinde başlamıştı. Dört büyükler Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, yıldız isimleri kadrolarına katmayı sürdürüyor. Daniel Sturridge, Babel, Rebocho, Vedat Muriqi, Max Kruse ve daha birçok ismin transferi tamamlandı. Şimdi de Falcao, Kolarov, Konoplyanka gibi dünya yıldızı isimler konuşuluyor! Peki bu transferler için en geç tarih hangisi?

YAZ TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTECEK? SON TARİH NE?


TFF'den yapılan açıklamaya gören 2019 Yaz transfer dönemi 2 Eylül 2019 tarihinde sona erecek. Ara transfer dönemi ise 4 Ocak 2020 - 31 Ocak 2020 arasında olacak. 

Falcao, Kolarov ve Konoplyanka gibi yıldız transferleri, Süper Lig kulüpleri tarafından 2 Eylül 2019 tarihine kadar açıklanmak zorunda! Aksi takdirde Transfer penceresi kapanacak ve kulüpler, yaz transfer döneminde bu isimleri kadroya katamayacak! 

GEÇMİŞTE GROSKREUTZ ÖRNEĞİ 

Galatasaray, geçmişte Alman futbolcu Kevin Grosskreutz'un transfer belgelerini, sisteme yalnızca 1-2 dakika geç girmiş bu yüzden futbolcunun transferi tamamlanamamıştı. Şimdi de 2 Eylül 2019 gece yarısına dek transferlerin tüm bilgi, belge ve evraklarıyla sisteme girilmesi gerekiyor. Aksi takdirde "Grosskreutz" örneğindeki gibi büyük bir "talihsizlik" yaşanabilir.