Adıyaman Bayram Namazı saat kaçta? Adıyaman Kurban Bayramı Namaz Vakti

Kurban Bayramı'nın ilk gününe az bir zaman kala, vatandaşlar Adıyaman Bayram namazı saat kaçta? Adıyaman Kurban Bayramı namaz vakti araştırmalarını yapıyor. Diyanet, Adıyaman Bayram namazı saatini yayınladı! Adıyaman'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Cevabı haberimizde...

Adıyaman Bayram Namazı saat kaçta? Adıyaman Kurban Bayramı Namaz Vakti
Yayın Tarihi: 9.08.2019 15:31:00

Kurban Bayramı'na az bir zaman kala namaz vakitleri de araştırılmaya başlandı. Türkiye'nin her ilinden, bayram namazı saat kaçta kılınacak? Soruları soruluyor. Adıyamanlılar da Kurban Bayramı namazı için saat bilgisini öğrenmek istiyor. Adıyaman'da Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Adıyaman bayram namazı vakti ne? Cevabını haberimizde hazırladık...

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, vatandaşlar huzurlu ve mutlu bir bayram için planlarına başladı. 5 günlük Bayram tatiliyle birlikte kimileri ailesini, eşini, dostunu ziyarete gidecek, kimisi de tatil için sahil kenarlarında yaz, kum ve güneşin tadını çıkaracak. Bayramın ilk gününde bayram namazları kılınıp kurbanlıklar kesilmeye başlanacak. 

ADIYAMAN KURBAN BAYRAMI NAMAZI SAAT KAÇTA? ADIYAMAN BAYRAM NAMAZI VAKTİ 

Kurban Bayramı namazı için geri sayım başladı. Bayrama sayılı günler kala Adıyaman bayram namazı saati araştırılıyor. Adıyaman'da Kurban bayramı namazı saat 06.14'te kılınacak. Adıyamanlılar, 11 Ağustos Pazar günü sabah saat 06.14'te bayram namazı için camileri akın akın dolduracaklar. 

 KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ HATIRLATMA 

Kurban Bayramı öncesi, her bayram olduğu gibi bu bayramda da sürücü ve şoförlere büyük iş düşüyor! Her bayram yaşanan tatsız kazalar ve görüntülerin oluşmaması için hız sınırına ve trafik kurallarına uymaya lütfen özen gösterelim!   


İSTANBUL BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ANKARA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İZMİR BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BURSA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ADANA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

DİYARBAKIR BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR