Afyon Bayram Namazı Saat Kaçta Kılınacak? Afyon Bayram Namazı saati

2019 Kurban Bayramı'na az bir süre kala Afyonlular, bayram namazı saatini araştırmaya başlandı. Afyonkarahisar bayram namazı saat kaçta kılınacak? Afyonkarahisar bayram namazı saatini Diyanet açıkladı. Afyon bayram namazı saati için buyrun haberimize...

Afyon Bayram Namazı Saat Kaçta Kılınacak? Afyon Bayram Namazı saati
Yayın Tarihi: 9.08.2019 15:46:00

2019 Yılı Kurban Bayramı'da sonunda geldi. Mübarek Kurban Bayramı'na az bir zaman kala, ülkemizde ve tüm Müslüman aleminde Kurban Bayramı hazırlıkları başladı. Kurbanlıklar alındı, çocuklar için bayram alışverişi başladı. Bir yandan da bayram namazı saatleri araştırılıyor. Afyonkarahisar'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Afyon bayram namazı vakti? Cevabı haberimizde...

Bu Kurban Bayramı da tüm Müslüman alemine coşku ve huzur getirecek. Bayramın ilk gününde bayram namazı kılınıp ardından kurbanlıkların kesim işlemlerine geçilecek. Fakir fukarada Kurban Bayramı'nda dağıtılan paylarla et yiyecek. Peki Afyon'da kurban bayramı namazı saat kaçta? Bu soru merak ediliyor.

AFYONKARAHİSAR BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA KILINACAK? AFYON BAYRAM NAMAZI SAATİ

Her yıl olduğu gibi bu yılda da, Kurban Bayramı tüm Türkiye'de sabah bayram namazlarıyla başlayacak. Afyonkarahisar'da bayram namazı 11 Ağustos Pazar günü sabah saat 06.44'te kılınacak. Afyonlular, sabah 06.44 itibariyle camileri hınca hınç doldurarak vacip olan Kurban Bayramı namazını eda edecekler. 

KURBAN BAYRAMI'NDA TRAFİK KURALLARINA LÜTFEN UYALIM! 

Her bayramda, bayram sevincine halel getiren trafik kazaları, bu bayram yaşanmasın! Lütfen, Kurban Bayramı'nda trafikte azami dikkat ve çaba gösterelim. Bayramımız zehir olmasın. Siz de trafik kurallarına uyun, uymayanları lütfen uyarın!


İSTANBUL BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ANKARA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İZMİR BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BURSA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ADANA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

DİYARBAKIR BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ADIYAMAN BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR