Antalya Bayram namazı saat kaçta? Antalya Kurban Bayramı namaz vakti

Antalya'da kurban bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Antalyalılar, bayram namazı vaktini araştırmaya başladı. Kurban Bayramı'nda Türkiye'nin 81 ilinde bayram namazları değişik saatlerde kılınıyor. Antalya Bayram namazı vaktini sizler için hazırladık...

Antalya Bayram namazı saat kaçta? Antalya Kurban Bayramı namaz vakti
Yayın Tarihi: 9.08.2019 16:11:00

2019 Kurban Bayramı'na az bir zaman kaldı! Kurban Bayramı, bu yıl da tüm Türkiye ve Müslüman dünyasında coşku ve huzurla bekleniyor. Kurban Bayramı'nın gelişiyle birlikte ibadetler yapılacak, bayram namazları kılınıp kurbanlıklar kesilecek ve büyüklere ziyarete gidilecek. Antalya'da da Kurban bayramı "telaşı" başladı. Antalya Kurban Bayramı saat kaçta kılınacak? Antalya Bayram namazı vaktini Diyanet açıkladı. 

Antalya'da her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı, büyük bir heyecanla bekleniyor. Yerli yabancı milyonlarca turistin akın ettiği Antalya'da Kurban bayramında büyük bir yoğunluk yaşanması bekleniyor. Deniz, kum ve güneşin eşsiz buluşma adresi Antalya'da da kurbanlıklar kesilecek, Bayram namazları kılınacak. 

ANTALYA BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA KILINACAK? ANTALYA BAYRAM NAMAZI VAKTİ 

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB), 2019 yılı Kurban Bayramı namaz saatlerini yayımladı. 81 ilde kılınacak Bayram namazları ile camiler hınca hınç dolacak ve coşkulu bir şekilde bayrama "Hoşgeldin." denilecek. Antalya Bayram namazı saati 06.46 olarak açıklandı. Antalya'da vatandaşlar, bayram namazını 06.46'da kılacaklar.

İSTANBUL BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ANKARA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.


İZMİR BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BURSA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ADANA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

DİYARBAKIR BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ADIYAMAN BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

AFYON BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

AMASYA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR