Ardahan Bayram Namazı saat kaçta kılınacak? Ardahan kurban bayramı Namazı Vakti

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Ardahanlılar bayram namazı saatlerini araştırmaya başladı. Ardahan'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? Ardahan bayram namazı saati merak ediliyor. Diyanet, Ardahan Bayram namazı vaktini paylaştı. Sizler için hazırladık...

Ardahan Bayram Namazı saat kaçta kılınacak? Ardahan kurban bayramı Namazı Vakti
Yayın Tarihi: 9.08.2019 16:42:00

2019 Kurban Bayramı'na az bir süre kala, Ardahanlılar Bayram Namazı saatlerini merak etmeye başladı. Ardahan Bayram namazı saat kaçta kılınacak? Kurban Bayramı Ardahan Bayram namazı saati araştırılıyor. Bu bayram için Diyanet İşleri Başkanlığı, Bayram namazı imsakiyesini yayımladı. Ardahan Bayram namazı saati de belli oldu.

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte tüm Türkiye ve Müslüman aleminde tatlı bir heyecan başladı. Kurban Bayramı öncesi alışverişler yapıldı, bayram temizliklerinde sona gelindi. 11 Ağustos Pazar sabahı Kurban Bayramı namazının kılınmasıyla birlikte Kurbanlıklar kesilecek ve bayramlaşmalar başlayacak. Kurban Bayramı, Ardahan ilimizde de büyük bir coşkuyla bekleniyor.

ARDAHAN BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA KILINACAK? BAYRAM NAMAZI VAKTİ

2019 Kurban bayramına az bir zaman kala bayram namazı saatleri araştırılıyor. Ardahan'da Bayram namazı saat 05.52'de kılınacak. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan imsakide Ardahan Bayram namazı saat 05.52 olarak yer aldı. 

İSTANBUL BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ANKARA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İZMİR BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.


BURSA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ADANA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

DİYARBAKIR BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ADIYAMAN BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

AFYON BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

AMASYA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ANTALYA BAYRAM NAMAZI SAATİ İÇİN TIKLAYINIZ.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR