Barcelona, Beko ile Nikah Tazeliyor: 3 Yıllık Anlaşma İmzalanıyor

Barcelona, Beko ile Nikah Tazeliyor: 3 Yıllık Anlaşma İmzalanıyor
Yayın Tarihi: 19.07.2018 21:58:00

Yurtdışında sponsorluk yapan en önemli Türk markaları arasında gösterilen Koç Holding’e ait Beko, bu yıl bitecek olan Barcelona’daki sponsorluğunu yeniliyor. Beko, 2021 yılına kadar 3 yıl boyunca dünyanın en önemli yıldızlarını kadrosunda barındıran İspanyol futbol devi Barcelona’nın sponsoru olacak. Ancak bu kez formanın sadece kolunda değil, göğüs kısmında da Beko ifadesinin yer alabileceği belirtiliyor. 

İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo’ya göre anlaşmanın yıllık tutarının 19 milyon Euro olduğu olacak. Anlaşmanın şubat ayında açıklanması bekleniyor.

Bilindiği üzere Barcelona, 2014 yılında Beko ile anlaşmış 4 yıllık sponsorluk için imzaları atmıştı. Messi başta olmak üzere bir çok ünlü ismin kadrosunda tutan Barcelona, Beko ile bir ilke imza atmış ve yayıncı kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşları dışında ilk kez formasının sol kol kısmını bir markaya tahsis etmişti. Hatırlatmakta fayda var. Barcelona’nın kadrosunda yer alan Arda Turan, Türkiye’ye geçtiğimiz günlerde İstanbul’a geri dönmüş ve Başakşehir ile anlaşmıştı.


PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI