Hollywood'un Ünlü Yıldızı Lindsay Lohan Türkçe Kursuna Başladı

Hollywood'un Ünlü Yıldızı Lindsay Lohan Türkçe Kursuna Başladı
Yayın Tarihi: 12.10.2018 14:52:00
Hristiyan Katolik bir ailenin kızı olan ABD’li oyuncu, model ve şarkıcı Lindsay Lohan pek çoğumuz tarafından verdiği seksi pozlarla aklımıza gelse de o artık bambaşka biri haline geldi. Yaklaşık 3 yıl önce Müslüman olup olmadığı konusuyla gündemi meşgul eden, ardından bir tesettür markası hazırlığı içinde olmasıyla gündeme gelen Lohan, verdiği tesettürlü pozlarıyla da tartışmalara yol açmıştı.

Hollywood yaşam tarzıyla ticaret yaptıktan sonra bir süre gözlerden uzak kalan Lindsay Lohan, dergilerin kapaklarını yeniden canlandırmak için geri döndü. Sansasyonlarıyla sık sık gündemi meşgul eden Hollywood’un ünlü ismi Lindsay Lohan şimdi de Emirates Woman Magazine dergisinin yıldızı olarak karşımıza çıktı.



31 yaşındaki aktris, kapak çekimi için 2300 TL'lik muhteşem siyah bir elbisenin içinde dergiye pozlar verdi. Tozlu bir çöl gibi görünen şeyin karşısında, Lindsay, Mazen Abusrour'un fotoğrafındaki merceğe doğrudan baktığı gibi, 'Hollywood yıldızı, Ortadoğu'da barış buldu. Onun çilli derisi, derginin baş editörü Carmel Gill tarafından şekillendirilmiş muhteşem bir çiçek elbisesiyle gösterildi. Garland da, Instagram sayfasında Lindsay'e katılarak, 'Abu Dabi'de böyle güzel bir deneyim için teşekkür ederim' yazan bir sahne arkası görüntüsü paylaştı.

Lindsay, Dubai'deki kendi üretim şirketini kurarak bile Orta Doğu'ya oldukça yakın bir ilgi gösterdi. Lohan, Dubai’de kendi adını taşıyan bir ada tasarladığını, Türkiye’de mülteci kamplarında gönüllü olacağını ve Dubai’de kendi üretim şirketini kurmayı planladığını anlattı. Geçen yılın sonlarında, İslam'a ilgi duyduğunu ve Kuran okuduğunu açıkladı. Hollywood'un ünlü ismi ayrıca Türkçe kursuna da başladığını söyledi.

Lohan, “Çocukluğumdan beri farklı diller öğreniyorum. İngilizce ve Fransızca biliyorum, Rusça'yı anlayabiliyorum, şuanda ise Türkçe, İtalyanca ve Arapça öğreniyorum." dedi.

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI