Sberbank'tan Kafa Karıştıran Açıklama: Denizbank’a Müşteri Aramıyoruz

Sberbank'tan Kafa Karıştıran Açıklama: Denizbank’a Müşteri Aramıyoruz
Yayın Tarihi: 17.09.2018 14:12:00
Türkiye’nin yanı sıra Rusya ve Körfez ülkelerinin ekonomi gündeminde önemli bir konu Denizbank. Son günlerde sıkça haberlere konu olan Denizbank’ın sahibi Rus Sberbank’ın Türkiye’deki operasyonlarını satacağı gündemden düşmüyor. Rusya'nın en büyük bankası olan Sberbank, Denizbank'ın satışı için Dubai'nin en büyük bankası Emirates NBD ile görüştüğünü doğruladı. Dubaili banka, bu işlem için sermayesini de geçtiğimiz günlerde artırdı. Bazı yapısal değişiklikler de yaptı.



Mart ayı içinde bazı sıcak gelişmeler olur diye beklerken Rus Sberbank’ın en kıdemli isimlerinden biri önemli bir açıklama yaptı.

Sberbank Genel Müdür 1’inci Yardımcısı Lev Hasis, "Denizbank'ı satmak için müşteri aramadıklarını" söyledi. Moskova’da düzenlenen “Anne ve Çocuk” adlı klinikleri ile DocDoc adlı hizmetin tanıtım toplantısından sonra Rus basın kuruluşu Rambler’e konuşan Hasis, Denizbank hakkındaki mevcut bilgi geçerli. Bizim başarılı bir bankamız var ve alıcı aramıyoruz. Eğer durumda bir değişiklik olursa haber veririz" açıklamasında bulundu.

CEO: ÇOK İYİ TEKLİF ALDIK

Rus Sberbank’ın CEO’su Herman Gref, yaptırım ve rekabet nedeniyle Türkiye'de iş yapmanın zorlaştığını belirtmiş ve Denizbank için çok iyi bir teklif aldıklarını açıkladı.

En kıdemli yardımcısı Lev Hasis ise müşteri aramadıklarını söylüyor…

Kafalar giderek karışıyor.

 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI