Erkekler Gülüşünüze Sahip Çıkın

Erkekler Gülüşünüze Sahip Çıkın
Yayın Tarihi: 8.03.2018 12:56:00
Bakımlı bir erkek olmanın olmazsa olmazlarından biri de güzel ve pırıltılı bir gülüşe sahip olmak. Son moda giyindiniz,hergün gym desiniz,saçlar son moda kesilmiş iki dirhem bir çekirdeksiniz. Eğer gülmekten çekinecek bir ağıza sahipseniz tüm bu sahip olduklarınızın size bir faydası yok.Samimi ve kendine güvenli bir kahkahanın size kattığı karizmayı hiçbir kıyafet veya ayakkabı sağlayamaz. Peki iyi bir gülüşe sahip olmak için neler yapmalısınız.Aslında hiç de zor değil:

1-Hepimizin bilidiği ama yine de söyleyeceğim şey ilk sırada : Dişlerinizi sabah,öğlen ,akşam fırçalayın ve en az iki kez diş ipi ile temizleyin. 



2-Ağız gargaraları ferah bir nefes için gerçekten çok işe yarıyor.sabah ve akşam ağız bakım rutininize katabilirsiniz. Hatta bu gargaraları katkısız ve organic olacak şekilde evde kendiniz yapabilirsiniz.



3-Yağ çekme işlemi de çoğunlukla bilinmeyen ama çok işe yarayan bir yöntemdir. (Bu linkte bulablirsiniz. Youtube kızkulisi kanalında Hem genel sağlık hem de ağız ve diş sağlığı için çok etkili.



4- Diş rengi zaten yaş ilerledikçe sararır bir de aşırı kahve ve çay tüketmek bunu hızlandırır. Bitkisel çayların da güzel bir seçenek olduğunu unutmayın derim.

5-Aşırı miktarda kola, fanta gibi asitli içecekler zamanla diş minesinde erozyona sebebiyet verebilir hem de sekerden dolayı hijyeni bozarak çürüklere neden olur.

6-Beslenme her yerde olduğu gibi burda da önemli. Dişlerin büyük çoğunluğu hidroksiapetit denilen kalsiyum bazlı tuzlardan oluşmuştur. Kalsiyum miktarlarını eksik almadığınızdan emin olun.Şeker çürüklere ve ağız kokusuna neden olur. Azaltmakta fayda var.

6-En önemlisi de altı ayda bir yapılması gereken ama çok da sevilmeyen dişhekimi kontrolleri. Bir ipucu: Bu kontrolleri zamanında yaptırırsanız sevebilirsiniz bile.

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI