Saçlarınız Mı Dökülüyor? Panik Yapmayın!

Saçlarınız Mı Dökülüyor? Panik Yapmayın!
Yayın Tarihi: 20.03.2018 15:08:00
Saçlarınız dökülmeye başlamış olabilir. Ama artık çözümü çok kolay. Saç ekimini gayet profesyonelce yapan uzman kadroları olan merkezler var. Saç ektirmeye aday olabilmek için bazı kriterler var:

-Dökülmenin yeri ve miktarı önemli bir kriter. Uzmanınızla yapacağınız görüşmede uygun bir aday olup olmadığınızı söylüyorlar.

-Saç ekimi işleminde enseden alınan saç kökleri daha sonra açılmış, azalmış yerlere yerleştiriliyor. Bu sebeple ensedeki saçın kalitesi çok önemli. Her vakada kullanılamıyabiliyor.

-Ekimden once genellikle saçlar traş ediliyor.Uzayıncaya kadar böyle dolaşacağınızı da bilin.

-Bütün bir gün süren işlemin biraz sıkıcı olduğunu söylemeliyim.İşlem bittiğinde kafanıza havlu bir bant takılıyor ve birkaç gün bunu taşımanız isteniyor. Bu bantla dolaşmak da çok sempatik olmayabilir.İşinizi ,gücünüzü birkaç gün evden yapacak şekilde ayarlamakta fayda var.

-Yaraların iyileşmesi bir, iki hafta, saçların tekrar uzamaya başlaması birkaç ay alıyor.Daha sonra bu çıkan saçların bir kısmı dökülebiliyor ancak sonrasında tekrar ve eskisinden daha sağlam çıkıyor. Tamamen çıkıp eski haline gelmesi yaklaşık 1 yıl sürüyor.

-Bu arada saçlara friksiyon yöntemiyle uygulanacak serumlar ve özel şampuanlar veriliyor.

Gelelim sonuca: Son derece doğal görünümlü ,sağlıklı saçlara kavuşuyor, 10 yaş birden gençleşiyorsunuz. Zahmetli ve uzun bir süreç gibi gözükebilir ancak bence kesinlikle değer. Keşke biz kadınlarda da bu kadar iyi sonuçlar elde edilebilseydi iki sene beklemeye bile razı olurduk doğrusu.

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI