Doğum Günü Pastası Trajedisi

Doğum Günü Pastası Trajedisi
Yayın Tarihi: 22.01.2018 11:45:00
Sevdiğinizin doğum günü yaklaşıyor ve size bunu her fırsatta alt metin olarak her cümle arası, sonu hatta başlangıcında sinsice belirtiyor. Bu ustalıkla sergilenen oyun hafif ürkütücü gözükebilir fakat sonucunu düşünürseniz aslında kazan-kazan oyununda olduğunuzu anlayacaksınız.

Hediyenizi aldınız, ardından nereye yemeğe götüreceğiniz konusunu en ince ayrıntısına kadar düşünmeniz gerekiyor. Yemek insanın kişiliğini yansıtan nadide olgulardan biridir. Bu durumda, konumuz doğum günü ise, sevdiğiniz kişiye göre hareket etmeniz gerekiyor. Eninde sonunda bu onun günü değil mi? Biz kızlar genel olarak karbonhidrat delisiyizdir. Nadir hemcinslerimiz etobur olabilir. Karbonhidrat, her zaman insanı mutlu etmeye yeter ve risk almazsınız. Bunun anlamı, italyan yemeği doğum günleri için biçilmiş kaftandır. Hamur işleri, vücutta şekere dönüşeceğinden insanı mutlu eder. Şeker tamam, hediye tamam ve sonunda pasta!

Çoğu kişi bu konuda tembellik edip sipariş verebilir. Sipariş verdiğinizde masa’ya harikulade pastalar geliyor tabi ki. Başka bir açıdan olaya baktığımızda ise, ya kendi yaptığınız bir pastayı ona sunsanız nasıl olur sizce? Güzel gözükmek zorunda değil, inanılmaz lezzetli olmak zorunda hiç değil! Önemli olan, ona ellerinizle pişirdiğiniz ve şekillendirdiğiniz bir pastayı yedirebilme ihtimaliniz. Bırakın kendinden geçmiş bir yanardağa benzesin, sizin yaptığınızı bildiğinde ödülünüzü siz bile tahmin edemeyeceksiniz. Pasta yapımının yemek yapmaktan daha meşakatli ve göz korkutucu olmasının yanı sıra, her türlü gıdadan daha özel olduğunun kabul edilmesi gerekiyor.

İçten içe güldüğünüz “içine bir tutam sevgi katılmış” düşüncesiyle hareket edilmiş bir pastaya hangi kadın hayır diyebilir ki? İnternette yapım aşamalarıyla ilgili bi sürü video bulabilirsiniz. Kalp şeklinde yapmaya çalışırsanız, bu hanenize artı puan kazandıracaktır. Kekiniz ve içine kullanacağınız krema çikolatalı olursa 1 puan daha! İçine çilekte eklerseniz gol! Baktınız kalp dışında herşeye benziyor, sakın demotive olmayın. Gözlerine bakın ve güzel bir gülümseme suratınıza yerleştirin. Mümkünse, çikolatalı yaptığınız pastanızdan bir çatal sevdiğinize yedirin. Yemek yapan bir erkeğin çekiciliği diye bir gerçek varken, hem mutfağa girmiş hemde karşısındakine özel bir pasta yapmaya çalışan erkeğin durumu sizce ne olabilir? Bunu bir düşünün derim.

Bon appetite!

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI