Yeni Eve Taşınma Yemeği

Yeni Eve Taşınma Yemeği
Yayın Tarihi: 3.04.2018 11:15:00
Yeni maceralara atılacağınız yeni evinize taşındınız. Ortalık daramadağın kalbinizin attığı kişiyi çağırdınız diyelim. Akşam oldu, daha açılmamış internet yüzünden evde nostaljik bir hava esiyor. Umarım elektrik bağlanmıştır. Bağlanmamışsa bile mumlar ne güne duruyor değil mi? Yaşasın romantizm!

Yorgunluk bir yandan mideninizin içindeki hafif gurultular bir yandan. Böyle bir durumda yapılacak bir kaç seçenek var!

1-Romantik ilişki yaşadığınız biri değil de topluca hoş beş muhabbet ettiğiniz arkadaşlarınızı çağırmak, Sevdiğiniz bir içecek ve hunharca yapılmış salçalı makarna. Karbonhidrat güç verecektir.

2-Tek başınıza olabilirsiz, ki bu durumda muhtemelen yan sokakta bulunan pideciden kavurmalı kaşarlı bir pide söyleyip, ellerinizden yağlar akarak yiyebilirsiniz. 

3-Ailenizi yardıma çağırmış olma durumunuzda, neden bilinmez ilk seçenek genellikle adana kebap olur. Yanında sumaklı soğan, belki içli köfte midenizde bayram yapabilir. Ağzınızın kokmasından rahatsız olmayacaklar iyi ki varlar!



4- Gönül bağınız olan kişiyi çağırdınız diyelim, ki özel eşyalar söz konusu olduğunda bu durum biraz kiritik sayılabilir, farkındaysanız en son seçenek olarak yazıyorum. Eller pislenmiş, ıncık cıncık herşeyinizi göstermeye cesaret ettiyseniz, size mum ışığı eşliğinde bilmem ne soslu yemeği önermek yerine, telefonu elinize almanızı ve pizzacıyı aramanızı nacizane tavsiye ederim. Yalnız asitli bir şey içmezseniz ilerleyen saatlerde daha hoş olacaktır.

Pizza iyidir, pizza candır.

Bon appetite!

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI