Avlu’da Hayat 3 Haftada Değişmiş!

Avlu’da Hayat 3 Haftada Değişmiş!
Yayın Tarihi: 25.01.2019 01:37:00

Tv kanallarının 3 haftalık dizi diyeti çok şükür sona erdi ve en sevilen diziler teker teker izleyicisi ile buluşmaya başladı.
Verilen ara sonrası bazı dizilerde zaman atlamaları oldu bazılarından ise hayat kaldığı yerden devam ediyor.
Star Tv’nin göz dolduran dizisi Avlu verilen ara sonrası karşımıza biraz daha farklı geldi. Yine Avlu’da pek çok etkileyici sahne vardı mesela Deniz'in elleri kanlı şekilde Ecem ve Alp'in olduğu hayal sahne seyirciyi derinden vurdu kesin!...
Deniz'in Mahkeme'de ağırlaştırılmış müebbet istemi , halk tarafından Deniz'in kahraman gibi gösterilmesi falan gayet iyiydi. Murat ve Deniz'in arabada yaptığı konuşma ise sanırım pek izleyeni duygusal yönden etkilemiştir.Ve bu bölümde Linet'den Aldırma Gönül şarkısı ise sahneye cuk diye oturmuş.



 Avlu’da birkaç aylık bir zaman atlaması olmuş ve Deniz'in koğuşta söz sahibi olarak  düzeni sağlamış.Şimdi sanırım bir müddet Deniz'in liderliği izleyeceğiz  Avlu'da.
Dizinin en psikopatı müdürZerrin ise iyice Kudret'in ağına düşmüş gibi.Sonra güzel gelişmelerden biride Avlu  Azra Üniversiteye başlamış Naciye hapisten çıkmış,Özge'nin bebeği 7 Aylık olmuş,ayrıca diziye bir çok karakterde dahil olmuş.
Yani kısacası 3 haftada Avlu‘da yıllar geçmiş gibi bence bu ara  diziye yaramış.Merakta olduğumuz bir çoksorunun cevabı da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı mesela  Zerrin'in,Azra ile olan derdi ! Zerrin’in kardeşinin hapiste yaşadıkları ve Azra'nın ona yaşattıklarından kaynaklanıyormuş vay anasına sayın seyirciler J
3 haftalık aradan sonra hiç tahmin etmediğim Avlu bölümüyle karşı karşıya geldim. Zaten esinlendiği dizinin senaryosunun epeyce bir dışına çıkan Avlu beni  biraz endişelendiren durumlarda var.Mesela hep kapalı bir alan içinde  bize hapishaneden sahneler veren bir dizi birden bire tekmili mekanda fayda var dermiş gibi dışarıya dönük sahnelerle bezenmiş. Seyirci bu durumu bakalım benimseyecek mi?
Aslında senaristler biraz kumar oynamış gibi geliyor bana mesela Azra karakterini de pasifize etmekte  büyük bir hata . Deniz ve Azra'yı  kefede aynı oranda tutmak lazım malum iki tarafında sağlam izleyici kitlesi var!...
Böyle fazla yumuşak yumuşak bir Avlu reytinglerde ne yapar bakacağız ama dehşet,kavga ve isyanlara alışık dizisever kitlesini kesin bu bölüm beni çok tatmin etmemiştir.
Birde  3 haftalık aradan sonra izleyicilerin beklentisi büyük o yüzden ilerleyen bölümlerde eski düzene ufak ufak dönüş yapılmalı  fazla duygusallığı dinginliği  reytingler sevmez malum!...
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI