Selin’in Bir Hayali Var!

Selin’in Bir Hayali Var!
Yayın Tarihi: 8.01.2020 23:08:00

Biraz sosyal medya ile haşır neşirseniz Selin Ciğerci’yi tanımayanınız yok gibidir.
O sosyal medyada ünlenen biraz farklı, biraz cesur ve o kadar da samimi bir sosyal medya fenomeni.

Aslında çoğu sosyal medya fenomenine karşı ön yargılıyım! Ama ne bilim arada eleştirsem de Selin Ciğerci bana daha sempatik ve samimi geliyor,özellikle de çalışkanlığı ile diğerlerinden bir adım öne çıkıyor sanki.

Aslında hayatı, aldığı radikal kararlar ve aldığı kararların ardında durması ile de benim sempatimi kazanmış durumda.

Varlıklı bir ailenin oğlu olarak  dünyaya gelen ama kendi iç sesini dinleyerek hayatını farklı bir kimlik ile yaşamak istemesi üzerine o varlıklı hayata rest çekmesi,sıfırdan yeni bir kimliğe sahip olması ve artık ailesinin kendisini kızları olarak kabul etmesine kadar giden yolda verdiği savaş tartışmasız onaylasanız da onaylamasanız da takdir edilecek cinsten.
Yakın zamanda evlendiği eşine olan sevgi ve saygısı da işin çabası ama esas takdirlik yanı ise ticari kafasının iyi çalışması “selin beauty” adını verdiği kozmetik markasını  ilmek ilmek  işleyerek yükselişi ve hep dünya markası olacağını söylemesi onu diğerlerinden bir tık farklı yapan unsur.
Selin’in gerçekten büyük hayalleri var!

İnsan hayallerinin peşinden gitmeli derler o da Türkiye’den bir dünya markası çıkması hayali ile yatıp kalkıyor ve artık bende inanıyorum ki “selin beauty “ birkaç yıl içinde bu hızla ilerlerse dünya çapında tanınan bir Türk kozmetik markası olma yolunda…
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI