Türkücü Babanın Oyuncu Oğlu!

Türkücü Babanın Oyuncu Oğlu!
Yayın Tarihi: 25.01.2020 23:08:00

Sevilen dizi "Mucize Doktor"un oyuncu kadrosunda bir isim dikkatleri çekiyor. Türk Halk Müziğinin önemli seslerinden olan  İzzet Altunmeşe’nin oğlu Fırat Altınmeşe "Mucize Doktor" dizisinde doktor Demir karakterini canlandırıyor.

Sanırım yetenek genlerle geçen bir durum...

Bir çok ünlü ismin çocuklarıda anneleri babaları gibi sanatın çeşitli dallarında ebeveynlerini geçecek kadar başarılı çalışmalarda bulunuyor.

Altınmeşe ailesinde de durum böyle.Fırat Altınmeşe 2013 yılından beri  Kaçak Gelinler, Kehribar, Vicdan gibi dizilerde adından sıkça  bahsettirdi.

En sonda 2016 yılında başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı  ‘’Cesur ve Güzel’’ dizisinde Kemal rolü ile  dikkatleri  üzerine çekti.

Arada bir iki magazinsel olaya karışmasına rağmen oyunculuktaki yeteneği ile alkışlanan Fırat Altınmeşe Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve reytingleri altüst eden Mucize Doktor dizisinde Demir karakteri ile karşımıza geldi ve inanıyorum ki yakın gelecek aranılan bir oyuncu olarak onu bir çok film dizide görme imkanımız olacak...

Bu arada unutmadan eklemek lazım sanat konusunda sırf oyunculuk  dalında kısıtlamamış kendini müzik dünyasına da adım atmış. Babasının aksine çok farklı bir müzik türü seçmiş kendine ve  rap müzikle ilgilenmeye başlamış .Hatta  F.A adıyla "Bekliyodum Bayadır" isimli ilk single'ını çıkarıp profesyonel müzik dünyasına da adım atmış.

Hem oyuncu hem müzisyen yanı ile komplike bir sanatçı olma yolunda hızla ilerleyen Fırat Altınmeşe son dönemin yükselen yıldızlarından olmaya aday bence...

 


PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI