Sefirin Kızı Geldi Çukur Panikte!

Sefirin Kızı Geldi Çukur Panikte!
Yayın Tarihi: 25.12.2019 01:04:00

Sefirin Kızı dizisi başlayalı 2.hafta oldu ama maşallah daha şimdiden Çukur’un reyting zirvesindeki yerini  zorlamaya başladı

Engin Akyürek ile Neslihan Atagül’ün muhteşem uyumuna Uraz Kaygılaroğlu’nun yüksek performansı da eklenince Sefirin Kızı 3.sezondur reyting listesinde kimsenin gözünün yaşına bakmayan Çukur için büyük tehdit oluşturdu.

Engin Akyürek ile Neslihan Atagül ile Sefirin kızı pazartesi günü karşısına Çukur ve Yasak Elma’yı alarak aslında büyük bir riske girmişti ama bu iki yıldız oyuncunun isimleri bile hayranlarının heyecanlanmasına sebep olmuş ve büyük kitleleri ekrana kitlemiş görülüyor.

İl bölümündeki bekaret sahnesi ile sosyal medyada hayli konuşulan dizi zı ilk bölümünde aldığı reyting oranları ile ilerleyen haftalarda rakiplerini zorlayacağının sinyallerini veriyordu ve nitekim dediğimiz oldu.

Nare ile Sancar’ın aşkı  ikinci haftasında zirvenin ortağı oldu!...Şimdi Çukur için tehlike çanları çalıyor önümüzdeki hafta olmasa bile bir sonraki hafta Pazartesi gününün reyting zirvesinde Sefirin Kızını görmemiz içten bile değil.


PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI