Ayakta Alkışlarım Seni Melek Kız!

Ayakta Alkışlarım Seni Melek Kız!
Yayın Tarihi: 17.12.2019 00:33:00

Başladı başlayacak diye gün saydığımız Sefirin Kızı en sonunda Star tv ekranlarında seyircisi ile buluştu.

Sanırım bu başlangıca en çok Engin Akyürek ile Neslihan Atagül hayranları sevinmiştir.

İlk bölümün hikayesi içerdiği toplumsal sorunlar,adetler,gelenekler ve toplumun kadına bakış açısı ile bana etkileyici geldi..Hoş sosyal medyada hemen dizinin konusu ile ilgili eleştiri bombardımanları başlamış bile ama Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Yılmaz'ın kaleme aldığı hikaye ne yazık ki hala topluma uzak değil!...

Tecavüz konusu en çok eleştirilen nokta dizide ve Engin Akyürek’in yıldızlaşmasını sağlayan “Fatma Gül’ün Suçu Ne” dizisinde de tecavüz olgusu dizinin merkezi olmuştu burada da aynı durum var ne tesadüfidir ki …

Dizinin konusunu bir yana bırakarak oyunculuk performanslarına geçiş yaparsak Melek kızı oynayan o miniğin alnında öper ayakta alkışlarım.Oyunculuk konusunda şu anda bir çok dizide başrol oynayan hanım kızları siler atar o nasıl mimik geçişleridir o nasıl hüznü seyirciye geçirmektir öyle!...Şöhret rüzgarına kapılmazsa o minik kızın geleceği çok parlak olacaktır bence.

Gelelim Engin Akyürek’e uzun bir aradan sonra bu yakışıklı ve yetenekli adamı yeniden ekranda görmek keyif verdi.Rolüne güzel oturmuş heybetiyle tam bir efe olmuş abartısız oynuyor bazı jönler gibi donuk ve kesik değil hareketleri hayli beğendim bu dizide de kendisini.

Neslihan Atagül şahane bir partner olmuş Engin Akyürek’e acıyı en güzel oynayan ödülü olsa Neslihan alır sanırım kendi ağladığı kadar sanırım ekran karşısında pek çok kişide ağlatmıştır performansı ile.Yan rolde Uraz Kaygılaroğlu on numara beş yıldızı hak ediyor sanki büyük destek olacak Nare’ye dizi boyunca hatta aşıkta olacak gibi  insan öyle hissediyor .Bu arada malum konaklar kalabalık oluyor bu konakta öyle çalışanlarda yaşayanlara kadar kadro ilginç ara ara süprizler yapabilirler bize sevdim hepsini sırıtan yok içlerinde!

Çekim mekanları çok iyi seçilmiş görsel olarakta insanı sarıp sarmalıyor ve Gökhan Kırdar imzası taşıyan dizinin müzikleri de özenle yapılmış sahnelerle uyumlu dinlerken keyif alıyor insan. Dizide arada bir düzelse de şiveli dialoglar var sevimli duruyor çok fazla üstüne bastırmadan konuşulması hoşluk yaratmış.

İlk bölüm için yazacaklarım bunlar bu diziden umutluyum ikinci sezonu görür diyorum umarım beni yanıltmazlar bir süre sonra senaryoyu absürte bağlamazlarsa gelecek yılda biz Sancar ile Nare’nin aşkını konuşuruz!

Ama yeniden altını çizmek isterim ki bu diziden bir yıldız doğacak o da Melek Kız olacak!...


PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI