Bakalım Aşk Ağlatır  Ne Kadar Ağlatacak?!

Bakalım Aşk Ağlatır  Ne Kadar Ağlatacak?!
Yayın Tarihi: 8.09.2019 22:45:00

Yayın hayatına Eylül ayında başlayacağı duyurulan Aşk Ağlatır dizisindeki genç kızın şiddet gördüğü sahneler daha dizi yayınlanmadan sosyal medyada  tepki toplamıştı.İşte o dizi bu akşam Show Tv’de ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Bugün ilk bölümü ile Show Tv'de ekrana gelen Aşk Ağlatır genç kadrosuyla göz doldurdu. Sinema filmi tadında yapılan çekimlerin yanı sıra dizinin  müzikleri de yaşanan drama oldukça uygundu.

Dizi biraz ağır başladı sanki  Meryem Ada'nın hikayesi  daha iyi  işlenebilirdi. Annesinin çektikleri daha çok gösterilmeliydi. Ve dizide fazlaca tesadüflere  yer verilmişti.Bunlar gözüme batanlardı.

Oyunculara gelirsek Hasan Küçükçetin yine  kötü karakter olarak karşımıza çıkıyor adamı artık birde iyi bir karakter yapın yazık günah yaaaa..

Deniz Can Aktaş oyunculuktaki  başarısını  yine konuşturdu Yusuf karakterine mimikleri, konuşması, naifliği ve adamlığıyla adeta cuk oturmuş!....Yusuf karakterini sanırım seyirci  çok sevecek!.

Hafsanur Sancaktutan’ın oynadığı  Meryem Ada karakteri de çok sevilecek.Yani kısacası Yusuf ile Meryem Ada  aralarında yaşanan zıtlaşmaları, laf atışmalarıyla izleyicilerin sevgilisi oalcak!...

Her dizide olduğu gibi bı dizide de bir psikopatımız mutlaka var tabiî ki o da dayıyı canlandıran Durul Bazan daha ilk bölümden o tabak çanağa yazık ederek nasıl bir psikopatla karşı karşıya olduğumuzun sinyalini verdi!

Sosyal medyada dizilerdeki kadına şiddet sahnelerine karşı başlatılan protestolar sonrası  Aşk Ağlatır’daki  şiddet sahnelerinin çıkarılması sevindirici  yapımcı, ve kanal tepkilere kayıtsız kalmamış belli umarım böylede devam ederler…

Bu dizi tutarmı derseniz tutma ihtimali yüksek  iki güzel yetenekli oyuncu uyum içinde seyircide bu uyumu sevecek ve diziyi sahiplenecektir diyorum.

Bakalım  bu ikilinin acı dolu hikayesi ve ilerleyen bölümlerde  olacaklar diziyi reyting listesinde nereye kadar yükseltecek?


PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI