Balığa Limon Sıksak mı?

Balığa Limon Sıksak mı?
Yayın Tarihi: 29.08.2019 15:43:00

Vedat Milor hem sevimli hem de iyi bir gurme ve arada sırada sosyal medyadaki kullanıcıların ayarı ile de güzel oynuyor !...

Öyle anketler yapıyor ki bir bakıyorsunuz menemen soğanlı mı yoksa soğansız mı pişirilir üzerinden kendinizi hararetli bir tartışmanın içinde buluyorsunuz.

Daha menemen olayı tam aydınlığa kavuşmadan şimdi de balığa limon sıkılır mı sıkılmaz mı? sorusunun fitilini ateşledi.

Sosyal medyaya baktım balık, limon ve Vedat Milor üçlemesi hakkında o kadar tweet atılmış ki inanılır gibi değil ve sonunda sanırım %60 lık bir kesim balığa limon sıkılır diyerek sosyal medya tweet savaşını kazanmış.

Sevgili Milor bu tartışmaların sonrasında kendi youtube kanalında bir açıklama yaptı ve Menemen anketi bittikten sonra bana en çok yöneltilen soru buydu. Ben de bu soruyu değiştirmeden Twitter aracılığı ile sizlere sordum. Birçoğunuzun da doğru biçimde tespit ettiği gibi çok genel ve biraz da hatalı denilebilecek bir soruydu. Yine de çok ilginç ve güzel cevaplar geldi.”dedi.

Ünlü gurme sonrasında youtube kanalında konu ile ilgili aydınlatıcı bilgiler vererek  balığın lezzetinin daha ön plana çıkarılması için limonun yanında farklı malzemelerinde kullanabileceğini anlattı.


PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI