Bu Ekip Çok İş Yapar!

Bu Ekip Çok İş Yapar!
Yayın Tarihi: 13.02.2019 12:01:00

Yılmaz Erdoğan’ın yönetiminde BKM mutfağının” Çok Güzel Hareketler Bunlar” ekibi yeni kadrosuyla Pazar günü ilk kez seyircisi ile buluştu.
Ekranda komedi adına oldukça kısıtlı programların olması , güldürmenin ağlatmadan daha zor olması ve onlarca şiddet ,acı dolu dizilerin ekranı işgal etmesi ” Çok Güzel Hareketler Bunlar 2” nin üzerine ağır bir yük bindirmişti.
2 yıla yakın bir süredir eğitim alan gençlerden oluşan ve ekrana hazırlanan ” Çok Güzel Hareketler Bunlar 2” nin yayını için uygun günü bulmakta bile zorlanıldığı kesin ha bugün ha yarın başlıyor derken en sonunda yeni ekiple ilk buluşma gerçekleşti.
Ben önceleri biraz yadırgadım yepyeni yüzlere adapte olmak biraz zaman aldı.Yılmaz Erdoğan yeni baştan bir kadro kurmuş gençlere ağırlık vermiş gözler ara ara eskileri aramadı değil …ama çok çalışırlarsa iyi bir şeyler yapacakları kesin özellikle karşılarında Güldür Güldür Show’un olduğunu düşünerek çok ama çok çalışmalılar..Hoş Güldür Güldür Show kadrosu o ilk acemilik dönemleri kadar tat vermiyor hani derler ya şöhret o heyecanı yok ediyor,maddiyatın  maneviyatın önüne geçtiği her durumda olduğu gibi!

Eğer bu yeni ekip o tatlı ve hızlı şöhretin rüzgarına kapılmayıp amatör ruhlarını kaybetmezse bence ileriki bölümlerde boynuz kulağı geçti yapacak…
Ekibe şöyle bir göz atarsak  başta Atakan Çelik’i çok beğendim.Çocuk hem yakılıklı hem karizmatik hemde yetenekli ilerleyen dönemde dizilerin jön kontenjanının en büyük adayı!...
Evliya Aykan’ı da çok beğendim onu ilerken bir an gözümde Şener Şen canlandı belkide onun ilerideki varisi o olabilir ;)
Ezgi Özyürekoğlu  karakteristik bir yüzü var o yüzden özellikle komedide 1-0 önde 
Fatih Öztürk’te tam komedi unsurlarını taşıyan bir oyuncu kaşı gözü ile güldürmeyi başaranlardan
Gürhan Altundaşar’ı da beğendim skeçlerde baba rolünün gediklisi olacak bir tipe sahip güldürüyor mu evet!
Hamza Yazıcı en beğendiklerimden bir yarışmadan gelerek Güldür Güldür Show’a dahil olacak kabiliyette .Polis Akademisi , Çılgın Kamp, Piyasadan Büyük Alacağımız Var ve Kolonya Cumhuriyeti gibi filmlerde rol aldı .Oyunculukta gittikçe tecrübe sahibi olan oyuncu .
Hilmi Deler  komedi için doğmuş yüz mimikleri zaten ben komedyenim diyor.
Safa Sarı’yı da çok beğendim özellikle taklit yeteneği ile ön plana çıkıyor ve ilerde oyunculuk sektöründe çok ilerleyeceğini düşünüyorum.
Bu isimler benim için şu an ön plana çıkanlar ekibin diğer kalanı da yetenekli ve eminimki ilerleyen bölümde teker teker sivrilecekler.
En son Yılmaz Erdoğan’ı tebrik etmek isterim.Herkesin kolaya kaçtığı ve sadece para kazanma odaklı işlere yoğunlaştıkları bir dönemde uzun vade de bir şeyler yapmak için elini taşın altına sokmuş…Sanat adına teşekkürler kendisine.
 
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI