Cumaları Artık Hercai Günü!

Cumaları Artık Hercai Günü!
Yayın Tarihi: 25.03.2019 20:38:00

Cuma akşamlarının zirve yarışında artık yeni bir lideri var!

Reytinglerde yıkılmaz denen “Arka Sokaklar” zirvedeki yerini “Hercai” dizsine bıraktı.2. Bölümüyle Hercai zor denileni başardı ve “Arka Sokaklar”ı tahtında etti.Cidden büyük bir başarı bu yıllardır artık kemikleşmiş bir izleyicisi kitlesine sahip olan ve 500 bölümdür reytinglerde birinci olan “Arka Sokaklar”ın karşısında birer birer nice diziler döküldü.

ATV bu işi biliyor arkadaş ! Dizi ATVB izlenir deniyor gerçekten çok doğru bir slogan olmuş bu…
Kanalın dramalar başında kim varsa helal olsun izleyicinin seveceği ve sahipleneceği hassas noktaları iyi analiz etmiş!


Hercai’nin reyting karnesine baktığımızda Total de 9,97 izlenme alırken AB kategorisinde 6,79 izlenme aldı. Dizi iyi oyuncu kadrosu ve senaryo ile ATV'nin klasikleşmiş dizi izlenmelerine sahip oldu.

ATV doğru gün taktiği, dizi tekrarları ve reklamlarla bir dizinin iyi izlenmesine ortam hazırlıyor. Gülperi, İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar,Payitaht Abdülhamit ve Kızım gibi zorlu rakipleri yerle bir etti.

Bu dizilerin izlenme oranının düşmesine neden oldu. Tüm dizilerden izleyici kapmak bu olsa gerek.

Gülperi konu olarak Hercai'ye en yakın ama karşısında ne kadar ayakta durur onu kestirmek zor!... Pekiyi Arka Sokaklar bir daha lider olabilir mi ?Hercai kendini bozmadıkça imkansız. Gülperi ve Kızım dizileri Hercai'nin tekrarını bile geçemeyerek bu yarışa dahil olmayacağını ilan etti.

Eh durum böyle olunca da Hercai Cuma günlerinin yükselen yıldızı oldu….


PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI