Cumhuriyet Kadını Dilek İmamoğlu!

Cumhuriyet Kadını Dilek İmamoğlu!
Yayın Tarihi: 29.10.2019 23:17:00

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta büyük bir coşku ile kutlandı.Sanırım İstanbul’daki kutlamalara damga vuranlar  İBB Ekrem İmamoğlu ile Eşi Dilek İmamoğlu idi.Sultan Ahmet Meydanı’ndaki o coşkulu kutlamaya smokin giyerek gelen Ekrem İmamoğlu’nun yanında geçtiğimiz haftalarda Madame Figaro dergisine modellere taş çıkartacak kadar zariflikte pozlarla kapak olan Dilek İmamoğlu’nun gayet sade ve zarif kıyafeti ile sosyal medyada günün konusu oldu.

Tabiî ki herkesi yada her kesimi memnun etmek kolay değil ister istemez beğeniler kadar eleştirilerde oldu ama inanıyorum ki o eleştirenler bile dilleri varmasa bile gönülleriyle o görünen tabloyu beğenmiştir.

Vücut proporsiyonu olarak ideal ölçülerde olan Dilek İmamoğlu, Yıldırım Mayruk  imzası taşıyan uzun gayet sade ve şık siyah bir kıyafeti hakkı ile taşıdı.

Dekoltesi var bunun diyenler sanırım hiçbir konsere yada eğlence ortamına gitmeyenler!Sahnede alkışladığınız pek çok sanatçının giydiğinden hayli kapalıca  dekoltesi siyah şifon ile kamufle edilmiş bu siyah elbisenin aslında en ince ayrıntısı boyun kısmına iliştirilmiş o muhteşem ay yıldız broşuydu.

Siyah stilettolarının üstünde siyah bir kuğu gibi duran Dilek İmamoğlu 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamalarında tam bir Cumhuriyet kadını gibi eşinin yanında göz kamaştırır bir şekilde  yer aldı.
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI