Ebru Gündeş Bu ‘Aşık’la Ödülleri Toplar!

Ebru Gündeş Bu ‘Aşık’la Ödülleri Toplar!
Yayın Tarihi: 11.02.2019 17:26:00

Tamda müzik sektörü bitti ,üretim durdu artık kimse albüm yapmanın o dayanılmaz ağırlığının altında kalmak istemiyor günü teklilerle kurtarıyor derken Ebru Gündeş 2019 da tüm ödülleri toplayacak kalitede bir albüme imza attı .
5 yıl önce çıkardığı Araftayım ile 4 yıllık bir ara sonrası artık Arafta kalmamayım demiş olacak ki müzikalite açısından oldukça lezzetli “Aşık “ile büyük dönüşü gerçekleştirdi.
Aslında bu kadar ara sonrası büyük riske girdi!
Çok kalite bir albüm olan “Araftayım”ın ardından gerek özel hayatındaki çalkantılar gerekse müzik dünyasının kısırdöngüsü içinde kaliteyi tekrar yakalamak dinleyicinin gönül telini titretmek konuşulan her şeyin üstünü müziğin gücü ile örtmek hayli zor olsa gerek!..
Şu günlerde magazin masalarında hamile mi değil mi? Boşandı mı boşanacak mı? Dedikodularının ortasında kalan sevgili Gündeş sanırım bu albümle arkadaş bırakın benim hamileliğimi, boşanmamı, kocamı ,hayatımı siz yaptığım işe bakın diye o masalara yumruğunu vurmuş durumda.
Bu kadar üzüntü, stres içinde vallahi bravo çelik gibi sinirleri var ve işine konsantresi devam ediyor takdirle karşılıyorum.

Boş verin özelinde ne yaşadığına ne yaptığına sizi ilgilendiren yaptığı ürettiği olmalı yoksa herkesin bir hikayesi var öyle yada böyle siz Allah vergisi sesin , yüreği ile notalara, güftelere dokunuşuna bakın…   
Unutmayın ne ana babaların hataları çocuklarına mal edilebilir ne de eşlerine
Neyse gelelim Aşık albümüne çevir çevir dinle bir albüm tek bir parçanın bile es geçilemeyeceği bir kalite var albümde müzik adına çok iyi işlere imza atanların birlikteliği bu albüm
Albümün lokomotifi Ayla Çelik ile Gökhan Tepe’nin  “Aşık” şarkısı her dinlenildiğinde yürekleri titretiyor.
“Ben De Bir İnsan Evladıyım” son dönemde dinlenme rekoru kıran çoğu şarkı söz yazarı olarak imzası olan güzel insan Günay Çoban ile sevgili Niran Ünsal imzasını taşıyor.
Ertuğ Ergin ve İlker Tekyaygil imzasını taşıyan ve en son Deha Bilimlier’in yorumunda dinlediğimiz “Tanrım “ Ebru Gündeş’in yorumuyla da bir başka güzel olmuş.
Şebnem Sungur,Gökhan Tepe “Gidiniz”,”Ararsam Gelme”,”Çağırın Gelsin”,”Dibe Vurgun” müthiş bir uyum yakalamış söz ve müzikte
Sinan Akçıl, Ahmet Enes , Ayşen Şimşekyay ,Kemal Şimşekyay, Turaç Berkay’ın katkıları da  albümün güzelleşmesine harç üstüne harç koymuş gibi..
Yani anlayacağını 5 yıl aradan sonra içine sinen bir albüm çıkmış ortaya her şarkının zevkle dinleneceği bir albüm ve daha önce dediğim gibi 2019 da ödül üstüne ödül alacak kalite ki bu albüm için emeği geçen herkesi tebrik ederim  
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI