Gülmek İsteyene Fırıncının Karısı Tavsiyem!

Gülmek İsteyene Fırıncının Karısı Tavsiyem!
Yayın Tarihi: 27.09.2019 20:31:00

Fırıncının Karısı 27 Eylül Cuma vizyona girdi.25 Eylül’de filmin Kanyon Cinemaximum’da  galası yapıldı ve filmi ilk kez izleyenlerden oldum….

Başrollerinde Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Ferdi Sancar ve Seda Türkmen'in oynadığı yönetmenliğini Murat Onbul'un yaptığı ve senaryosunu Murat Taşkent'in yazdığı “Fırıncının Karısı” filmi hakkında bir iki kelam edeyim ama çokta konusunda bahsetmeyeyim ki filmin büyüsü kaçmasın di mi? 

Büşra Pekin’i seviyorum malumunuz çok az  sayıda kadın komedyen var o yüzden yeri özeldir benim için.Bu film de yine güzel bir oyunculuğu var ama onu ilk tanıdığımız Havuç Anne tiplemesine biraz sıkışmış kalmış gibi artık aşması lazım bu Havuç Anne olayını…
Alper Kul Güldür Güldür Show’un temel taşlarından çok güzel tiplemeler yapabiliyor hayli yetenekli oldukça elastik bir vücuda sahip her şekle rahatlıkla girebiliyor zaten filmi izlerken de Güldür Güldürdeymişim gibi geldi bir an Alper Kul’u görünce.

Korhan Herduran yine Güldür Güldür Show’dan göz aşinası olduğumuz bir isim bu filmin  dinamosu o bayıldı oyunculuğuna güldüğüm çoğu sahnede onun imzası vardı.Bu arada bayağı bir  tombikleşmiş rol icabı olabilir diye düşünüyorum.
Filmin konusu hakkında dediğim gibi fazla bir bilgi vermeyeceğim ama filmin açılışı ,müzikler ve en sondaki Kubat sürprizi çok hoşuma gitti .
Sinemaya gideceklere yerli film alternatifi olabilir “Fırıncının Karısı”…   
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI