Harbiye Açıkhava'da Hadise Vardı!

Harbiye Açıkhava'da Hadise Vardı!
Yayın Tarihi: 11.08.2019 13:12:00

Geçtiğimiz gün sahne şovu adına Harbiye Açıkhava’da bir Hadise gerçekleşti!

Türk popunun sevilen ismi Hadise dünya standartlarını zorlayan bir sahne şovuna imza attı.

Gerek kostüm gerekse sahne şovu olara biraz Beyonce birazda Jennifer Lopez koksada yapılanlara bakılınca bence Hadise Harbiye konserinin altından başarı ile kalktı.

Hadise konserde giydiği kostümlerle ve danslarla olay oldu ve sosyal medyada hayli konuşuldu. Konser için uzun süredir yoğun bir hazırlık içinde olan Hadise kesenin ağzını açmış yani aslından konserden para kazanmak yerine izleyicilerine farklı bir şeyler sunabilmek için cebinden kat kat parayı harcamış.

Hadise konser için İngiliz, Belçikalı ve Fransız dansçılarla İngiltere'de kampa girmiş ve sadece 14 dansçının uçak biletleri, konaklama ücretleri ve gösterileri 320 bin lira gibi bir parayı gözden çıkarttığı söyleniyor.

Altı ayrı modacıya 400 bin liraya yakın bir  ödeme yaparakta 6 farklı kostüm yaptırmış hatta giydiği çizmeleri bile Jennifer Lopez'in ayakkabı tasarımcısına özel yaptırılmış.

Tabi en önemlisi sahne şovunun teknik ve görsel maliyeti ise 380 bin lirayı bulmuş.

Ama tüm bu yapılanlara rağmen hala eleştirilere maruz kalması ise düşündürücü.

Kadın kalkmış fark yaratmak istemiş uğraşmış ,çalışmış, harcamış ve yapmış.Hala neyin eleştiriyoruz ona benzedi buna benzedi diye!

Benzerse benzesin daha iyi ya işte JLO ya yada Beyonce o kadar para bayılıp izlemek yerine Hadise konserine verdiğiniz daha cüzi bir bilet fiyatına görsel bir şov izlediniz.

 

Ben şahsen öncelikle disiplinli bir çalışma ile yapılan ve her ayrıntının düşünüldüğü bu Harbiye konseri için Hadise’yi tebrik etmek istiyorum.Eksiklikler yok muydu ?! Tabiî ki vardır ama cesaret etmiş yapmış sezar’ın hakkı sezar’a diyelim.Tek eleştirim oldu o da popoya az bir dolgu takviyesi olsa dedim o zaman o kostümler daha da al benili dururdu 


PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI