Işın Karaca Yapmış Yapacağını!

Işın Karaca Yapmış Yapacağını!
Yayın Tarihi: 2.04.2019 20:17:00

Işın Karaca Türk Pop Müziğinin en güçlü kadın seslerinden biri tartışmasız.
Sektördeki olumsuzluklardan o kadar bunalmış ki kendi müzik şirketini kurma zorunluluğunu yaşamış artık gönlüne  uygun projelere imza atıyor.

Şu günlerde yeni projesi “Canımın Yarısı “ ile dikkat çekiyor.İtiraf etmek isterim ki “Eyvallah” adlı çalışmasından sonra “Canımın Yarısı” bana ilaç gibi geldi.Aslında Eyvallah şarkısını çok beğeniyorum Işın’ın müzik adına tüm hünerlerini sergilediği bir şarkı ama klip şarkıyı o kadar boğmuş ki insanı ister istemez bir itiyor.Tabi burada suç Işın Karaca’nın değil farklı bir şey yapalım denmiş ama o fark şarkıyı ezmiş..



Ama “Canımın Yarısı” bence Işın Karaca’nın en isabetli işlerinden biri olmuş.Söz ve müziği Zeki Güner ‘e ait olan şarkının aranjesinde Akın Büyükkaraca & Serdar Büyükkaraca imzaları var.
Şarkıya oldukça sade bir klip çekilmiş eh böyle olunca da şarkıya fokuslanıyor insan…
Sözler ve müzik uyum içinde Işın her zamanki üstün performansı ile kulakları dolduruyor. Hep derim Işın yurtdışında dünyaya gelse şimdi dünya starıydı!

Bu kadar kalite bir ses bence daha fazla şeyi hak ediyor!

Ama malum bizim piyasadakiler fazla sivrileni sevmez taht mı koltuk mu artık ne derseniz deyin kimseye bırakmaz istemezler!

Azıcık yükselmeye kalksanız üstünüze bir şekilde basarlar olmadığınızı yapmadığınızı yayarlar mesela Işın Karaca için zor kadındır derler…

Her insan gibi tabiî ki onunda zor yanları olacaktır ama bende bıraktığı intiba oldukça pozitif ,sinirlenince de sevinince de hakkını veren bir kişiliği var yanarı döneri yok tıpkı şarkısındaki gibi “Eyvallah”ıda!
 
  
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI