İyi ki Varsın Nilüfer!

İyi ki Varsın Nilüfer!
Yayın Tarihi: 15.09.2019 17:01:00

2 Yıl aradan sonra yine bir Nilüfer konserine gittim.Tuzla Arena’da izlediğim Nilüfer Vadi Açıkhava’da daha da bir muhteşemleşmiş…

Önce belirtmeliyim yıllar geriye işliyor Nilüfer’de de!...

Gayet fit ve enerjik görsellerle desteklenmiş bir konser izledim.

Özellikle tıpkı ilk konserine çıkarmış gibi yaşadığı o sahne heyecanı beni gerçekten etkiledi çünkü yıllarını müziğe vermiş ve halk tarafından star sıfatını adının yanına iliştirmiş bir ismin, sahneye çıkarken heyecan duyması işine ve dinleyicilerine verdiği önemi gösteriyor.

Malum şu zamanlarda 2 şarkı ile ben oldum diyerek havalanan sağa sola sataşanların doluştuğu bir müzik piyasasında elit ve kaliteli isimlerin sevenlerine olan saygı ve sevgisini takdir ediyorum.

1972 yılında ilk 45’liği “Kalbim Bir Pusula" ile başlayan tam 47 yıldır bir gram eksilmeden sürdürdüğü müzikteki başarısını zevkle takip ettiğim  Nilüfer hem iş hem de özel hayatında gayet düzgün bir ivme ile ilerleme başarısı göstermiş ender isimlerden …

Ve o Nilüfer’in Vadi Açıkhava’da izlemek doyumsuz bir keyifti.Konser  tüm müzik hayatının aslında bir film şeridi gibi seyirciye yansımasıydı.

O unutulmaz ve artık Nilüfer ile özdeşleşmiş Kayahan şarkılarını dinlemek ve Kayahan’a olan saygı ve sevgisini riyasız bir şekilde dile getirmesi  iyi ve kötü günlerini yad etmesi ve sonunda onu çok özlediğini tekrar tekrar söyşemesi etmesi ciddi anlamda beni duygulandırdı.

Orkestrası on numaraydı altını çizmek isterim kaliteli müzisyenler zaten hemen belli oluyor,  şarkıcı kadar müzisyenlerin sanatçı ile uyumu da bir konserin en önemli noktası.

O üç vokalistine bayıldım.Nilüfer kostüm değiştirmeye gittiği anlardan sahneyi adeta ele geçirdiler özelikle Elif Ersoy’un sesini çok beğendim.

Sevgili Nilüfer  yaş aldıkça sanki daha bir elastikleşmiş özelikle Şehrazat’ın “Tik Tak “ şarkısı ona daha bir iyi geldi sanki!

Artık dans edip söylüyor ve çokta yakışıyor bu haller ona o eski utangaç  kadın yerini görsel açıdan daha da bir göz dolduran kadına bırakmış…

Bu arada Atlantis Yapım’ı Vadi Açıkhava’yı müzik severlere kazandırdığı bu kadar değerli ismin Harbiye’den sonra gayet klas ve düzgün bir ortamda dinleyicilerle buluşturduğu için tebrik ederim.

Harbiye’yi severim farklı bir havası vardır ama tıkış tıkış bir kalabalık bir konser izlemek bazen sıkıntılı bir hal alıyorken Vadi Açıkhava’da gayet keyifli bir ortamda iyi bir ses düzeni ve sahne ile içime sine sine bir konser izledim.

Kısacası anılara yolculuk ettiğimiz kah neşelenip kah duygusala sardığımız bir gece yaşadık.Nilüfer sana diyeceğim iyiki varsın!...


PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI