Kim Daha Mutlu? Cevabı Bu Filmde!..

Kim Daha Mutlu? Cevabı Bu Filmde!..
Yayın Tarihi: 16.05.2019 17:02:00

17 Mayıs’ta vizyona giren “Kim Daha Mutlu? “ filmini gala gecesinde ilk kez izleyen şanslılardandım.. Çağrı Bingüller – Başak Bingüller Kardeşlerin sahibi olduğu BSK yapım yine kuralı bozmamış ve romantik komedi tarzı aile unsurlarını ön plana çıkartan bir filmi sinemaseverlere sunmuş
Yönetmen Senarist Hakan Haksun , herkesin zaman zaman sorguladığı “Kim Daha Mutlu?” sorusuna kendi penceresinden soruya cevap vermiş.
Hakan bey, artık çokta sık rastlamadığımız temiz ve masum hayal dünyasında biriktirdiklerini  bu senaryoda harmanlamış izlerken hadi canım dediğim çok sahneler oldu çünkü artık o kadar otomat ve duygusuz yaşıyoruz ki etrafımızda olan biten her şeye kayıtsızız…
Filmin başrolü aslında yok gibi oyuncuların her biri başrolde Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ,Emre Kıvılcım,Hasan Denizyaran,Ümit Erdim,Bengi İdil Uras ilk bakışta dikkat çeken isimler.

Özellikle Ümit Erdim  ve Ecem Özkaya Üstündağ’ı beğendim.Biri rahat geniş bir karakteri oynarken diğeri ise tam tezatı pimpirikli bir karaktere başarı ile hayat vermişler ve özellikle Ümit Erdim fazla kilolarından kurtulduktan sonra adeta bambaşka biri olmuş yakışmış mı? Evet Yakışmış!:)
 Dediğim gibi senaryo aslında biraz eski Yeşilçam filmleri tadında araya serpiştirilen esprili sahneler dramla adeta karamelize edilmiş!
Çok fazla içerikten bahsetmeyeceğim izleyip görün diyeceğim ama filmin müzikleri içinde iki kelam etmezsem olmaz.

Ben filmin müziklerini çok beğendim özellikle Gülçin Ergül’ün seslendirdiği söz ve müziği Onur Cumaoğlu’na ait olan filmle anı adı taşıyan Kim Daha Mutlu? şarkısı enfes olmuş..
Yani kısacası efendim aile filmi arıyorsunuz “Kim Daha Mutlu?” tam size göre çoluk çocuk giderek izleyebilir özlenen aile kavramını, dostluğu, sevgiyi, arkadaşlığı hep bir arada görerek kendi hayatınıza yansıtabilirsiniz!... 
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI