Madonna Eurovision’da Neden Birinci Olamadı?!

Madonna Eurovision’da Neden Birinci Olamadı?!
Yayın Tarihi: 23.05.2019 12:44:00

'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Ece Erken, pop müziğin esfanevi ismi Madonna'nın İsrail'de düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasına konuk olarak sahneye çıkması hakkında ilginç bir yorumda bulundu.
Yani anlayacağınız televizyon ekranlarından ikinci bir Madonna vakası yaşandı.
Daha öncede TV8’de Aramızda Kalmasın adlı programda magazin yorumcusu  Funda Özkalyoncuoğlu, Sabahattin Ali'nin 1943 yılında yayımlanan ve uzun zamandır çok satanlar listesinden inmeyen romanı ‘Kürk Mantolu Madonna’ nın beyazperdeye taşınması ile ilgili haberde, kitaptaki ‘Madonna’yı ünlü müzisyen Madonna sanmış günlerce bu gaf sosyal medyada konuşulmuştu.
Şimdiki Madonna gafı da magazin yorumcusu Ece Erken’e ait!



Erken , Madonna için şunları söyledi:

"Madonna'ya birçok boykot ve tehdit geldi, ona rağmen gitti. Ama Madonna'nın birinci olamaması çok acayip değil mi? Madonna'sın ya, ne yapsan olur yani."

Program partneri Bircan Bali de, Ece Erken'i "Evet kesinlikle öyle" şeklinde destekledi. 

Yarışmada sahneye çıkan Madonna, 30 yıllık hit şarkısı 'Like A Prayer'ı söylemiş, dansçılarının sırtında yer alan İsrail-Filistin bayrakları aracılığıyla dünyaya barış çağrısı yapmıştı.
Ece Erken ve Bircan Bali'nin yorumları sosyal medyayı salladı.
Bu da demek oluyor ki ekrana çıkarak yorumcu sıfatını üstlenen isimler o gün işleyecekleri konular hakkında iyi bir araştırma yaparak yorum yapmalı  bilgilerinden çok emin değillerse de susmalı!...
 
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI