Ramo Ters Köşe Yapacak mı?

Ramo Ters Köşe Yapacak mı?
Yayın Tarihi: 3.11.2019 23:49:00

BKM bu sezon Show Tv için iddialı bir  projeye imza attı…Bu sezonun en iddialı yapımlarından biri olacağı şimdiden konuşulmaya başlanan  Ramo dizsinin yayın tarihi belli oldu.
Sinema filmi ve TV programların yapımcılığını yapan BKM şimdi de iddialı bir dizi ile geliyor.
Ramo’nun çekimleri Adana’da başladı ve merakla beklenen dizinin yayın günüde Salı olarak belirlenmiş.

Eğer son dakika bir sürpriz olmazsa 19 Kasım yada 26 Kasım Salı günü Ramo  ilk bölümü  ile ekranda olacak.

Aslında  dizi Ekim’de yayına çıkacaktı.Fakat Mustafa Şevki Doğan ile yollar ayrıldığı için yeni yönetmen Yağız Alp Akaydın çekilen bölümleri albaştan yaparak  yeniden çekme kararı aldı.
 Diziden bir önemli notta Muhteşem Yüzyıl’ı yaratan ekibin bu diziyi hazırlaması! Dizinin kadrosunda da Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, Yiğit Özşener ve İlker Aksum gibi bir çok iyi oyuncular var.

Konusu  Adana’da yaşayan düşman ailelerin hikayesi odaklı  olan dizi, kanalın Çukur’dan sonra en çok güvendiği dizi … Konusu ve kadrosuyla merak uyandırıyor Ramo bakalım Çukur dizisi kadar etkili olabilecek mi? Aslında dizi bir riskle geliyor!Son dönemde ekranda çok fazla sayıda düşman aileler ve o ailelerin içinde doğan ak hikayesi senaryosu var.Tabi kesin yapım şirketi bizim düşündüğümüz kadar kendileri de bu durumu düşünmüş ve bizi ters köşe edecek mutlaka bir hikaye yaratmıştır…
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI