Reynmen Tutulamıyor!

Reynmen Tutulamıyor!
Yayın Tarihi: 16.07.2019 00:59:00

Şu günlerde sosyal medyada Reynmen ve onun başarısı konuşuluyor!

Kendi halinde bir youtuber iken “Derdim Olsun“ şarkısıyla müzik dünyasına adım atan ve youtube’da çektiği klip ile izlenme rekoru kıran Reynmen müzik dünyasını ve sosyal medyayı ikiye bölmüştü.Bir yandan takdir gören bir yandan yoğun eleştirilere maruz kalan o dönemde izlenme rekoru kıran klibini youtube’dan silerek kendisine yapılan eleştirileri bir neyi protesto etmişti.
Reynmen kısa bir aradan sonra yine hayli iddialı bir çıkış yaptı ve “Ela” adlı bir şarkı ile karşımıza çıktı.O kadar iddialıydı ki  istediği izlenme rakamlarına ulaşamazsa bütün sosyal medya hesaplarını kapatacağını ilan etti.

Ve Reynmen’in Ela klibi şu an Youtube’da 31 milyon izlenmeye ulaştı ve bu rakam giderek artıyor…


Reynmen bu izlenme oranları ile dünya listelerinde bir anda ilk sıraya yerleşen Türk olarak gururumuz oldu.Ama yine müzik dünyasının ağır eleştiri bombardımanına tutuldu.
Bu kadar izlenme alamayacağı,şarkının çok iyi olmadığı yolunda eleştiriler yapıldı pop müziğin ünlü isimleri yok artık dedi, neler oluyor dedi yani anlayacağınız ortalık karışık şu an !
Ben biraz araştırdım Reynmen’in bu izlenmeleri gerçek yani anlayacağınız çocuk çok büyük bir başarıya helalinden imza atmış durumda…

Ama şimdi diyeceksiniz ki bu nasıl şarkı, bu şarkı nasıl bu başarıyı gösterebilir falan filan…
Bakın şu son dönemlerde rap müzik hızla ilerliyor…Gençlik artık rap tarzı müziğe sempati duyuyor.Dizilerde bile fonda rap şarkılar çalışıyor .Türk pop müziği son zamanlarda hayli kan kaybetti, hep birbirinin aynısı şarkılar,sözler,tınılar her şey hep aynı..

Üretim durdu tribüte albümler çıkıyor,eski şarkılara coverlar yapılıyor 90’lara özlem başladı o eski tadı alamıyoruz Türk pop müziğinden….

Eh böyle olunca da gençlik kendini ifade edebileceği,duygularını dile getiren farklı bir tarza yöneldi bu da rap müzik!...

O yüzden Reynmen’i seversiniz sevmezsiniz ama hakkını verin…

Bu çocuk gençliğin istediğini onlara veriyor ve devir onun devri şimdilik!...
 
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI