Rüya Gibi Bir Zülfü Livaneli Konseri!

Rüya Gibi Bir Zülfü Livaneli Konseri!
Yayın Tarihi: 13.10.2019 01:16:00

Zülfü Livaneli ile Sevdalım Hayat ekibi Kerki Solfej in düzenlediği Harbiye Açıkhava konserleri tüm hızıyla sürüyor.
Zülfü Livaline’li Harbiye’de 5 konsere imza atacak!Bu konserlerden 3.cüsüne gitmek nasip oldu ve inanılmaz bir müzik ziyafetinin tam orta yerinde kendimi buluverdim.
Pek çoğumuzun bildiği  efsaneleşmiş Livaneli şarkılarını “Sevdalım Hayat”projesi çerçevesinde 70 kişilik muazzam bir orkestranın eşliğinde  dinlenmek inanılmaz derecede mutlu ediyor insanı .
50 yıllık sanat birikimi  3 saate yakın bir sür içinde hem görsel hem de müzikalite olarak dinleyiciye yansıyor .
74 yaşında olduğunun altını devamlı çizen Zülfü Livaneli maşallah delikanlı gibi tüm konser boyunca hem söyledi, hem konuştu durdurak bilmedi.
Bu arada konserde Zülfü Livaneli’nin o eşsiz  şarkılarını söyleyen Teyfik Rodos, Görkem Ezgi Yıldırım ve Zeynep Halvaşi ‘yi ayakta alkışladık bunlar  nasıl güzel seslerdir öyle o nasıl okumadı doyum olmuyor bu üç sese…



Gecenin sürprizi ise  15 yaşındaki Ali İnsan’dı.
Almanya’nın Manheim şehirde müzik eğitimine devam eden ve geleceğin dünyaca ünlü müzisyenleri arasında olacağının sinyali daha şimdiden veren o tertemiz genç Livaneli’nin “Güneş Topla Benim İçin”şarkısını hem söyledi hem çaldı.
Ali’yi dinledikten sonra onu yetiştiren anne babasına helal olsun dedim.Ne güzel bir evlat dünyaya getirmişler ustasına saygısı sevgisi ile kibarlığı ve yeteneği ile hepimizi büyüledi bu genç adam.
Son olarakta Rengim Gökmen’in yönettiği, gitarda Ferhat Livaneli, bağlamada Erdem Şimşek ve kanunda Serkan Halili’nin olduğu Livaneli Filarmoni Orkestrasına teşekkür etmek lazım böyle güzel eserlere ancak böyle güzel eşlik edilebilir!...
   
 
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI