Siz Hep Üretin Bizden Dinleyelim!

Siz Hep Üretin Bizden Dinleyelim!
Yayın Tarihi: 16.04.2018 22:27:00

Sanatçı ile şarkıcı kavramını birbirine karıştırdığımız bir ortamda geçtiğimiz gün komplike bir sanatçının sahnesini izleme mutluluğunu yaşadım…
Hani çoğu zaman bizi alıp anılara götüren ,ağlatan, hüzünlendiren , mutlu eden şarkıların o derin mısralarının mimari müzik piyasasının en özel ve güzel güftelerini yazan adamı şair Ahmet Selçuk İlkan’ın sahnesini  Etilerdeki My Cabaret By Şebo da ilk defa izlemek nasip oldu.
Ahmet  Selçuk İlkan’ı zaten severim  ruhu güzel , naif ,kibar bir o kadar da sempatik sıcakkanlı bir sanatçıdır.Onca yıldır yazdıkları ile kaç nesil ne aşklar yaşadı kimbilir?…
Adam  yazıyor arkadaş o beyni ile ruhu aynı ayarda üretim yapıyor.Her kelime bir anda onun dilinde koca koca cümlelere dönüşüyor gönül telinize dokunuyor .
Her sahnesinin olduğu gibi bu sahnesi de tıklım tıklımdı .Özellikle dostları asla yalnız bırakmıyor senelerce onun yazdıkları şarkıları seslendiren yorumcular  onunla aynı sahne üstünde olmak için kalkıp yine gelmişlerdi.


Aslında sevgili İlkan’ı dinleyeceğiz derken birde baktım ki kimler kimler gelmiş eskisinden yenisine adeta inci gibi dizildiler o sahnenin üstünde ve ruhlarımıza tek tek dokundular.
İşte şarkıcı ile sanatçı kavramını karıştıranların o an ora da olması lazımdı ancak o zaman anlayabilirlerdi üretmenin ne demek olduğunu ürettiğinin yıllar boyunca her sesten hayat bulmasını milyonlarca kişi tarafında dinlenip sevilmesini görmelilerdi.
Bu arada bir sanatçı daha gördüm ben orada mütevaziliğine saygısına ve sesine hayran bırakan sevgili İntizar’da üstadını dinlemeye gelenler arasındaydı…
Dikkat ettim siz ne kadar mütevazi ve sevgi  dolu olursanız insanlar sizin bu enerjinizi hemen fark ediyor ve size kanalize oluyor.İntizar o gece nerede ise tüm mekandakilerle sohbet etti fotoğraf isteklerini geri çevirmedi ve ardından sahneye çıkarak o muhteşem sesi ile devleşti.
İnsan ciddi zevk alıyor sanat ve sanatçı ruhu taşıyan insanlarla aynı yerde olmaktan aynı nefesi almaktan…
Siz hep varolun üretin emi!...
 
 
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI