Temmuz Ayında Harbiye Heyecanı

Temmuz Ayında Harbiye Heyecanı
Yayın Tarihi: 26.06.2018 19:19:00

Temmuz ayı geldi çattı…
Bir konser heyecanı ve telaşı sardı bizi sanat adına birbirinden değer isimler ile Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava konserlerinde yine yeniden buluşma zamanı.
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava konserlerinde start 12 Temmuz Perşembe günü tüm bir yılı soluksuz bir konser maratonu  içinde geçiren Sıla ile “ ON'dan Kalan Şarkılar” konseriyle veriliyor.Artık gitmekte sayısını unuttuğum  Sıla ile ON’dan Kalan Şarkılar  konseri için yeniden içim pır pır yapmaya başladı.


Sonrasında adeta kapalı gişe yapan Şevval Sam’ın Müzeyyen Müzikali ile devam edilecek konser maratonunda Inna, Levent Yüksel, Manuş Baba, Mabel Matiz, Sibel Can, Erol Evgin ,Yıldız Tilbe, Funda Arar, Kardeş Türküler ve Duman boy gösterecek!...
Şimdi gözleriniz  Tarkan’ı arar gibi değil mi?!Benimde arıyor ama belkide eşinin hamilelik süreci baba olma heyecanı ile bir süreliğine konser maratonuna ara vermiş olabilir.Temmuz konser takviminde Tarkan yok, bir umut diyoruz belki Ağustos veya Eylül  ayında neden bir Tarkan zamanı olmasın değil mi?
 
 

PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI