Usta Çek Oradan 20 Bölümlük Libido!

Usta Çek Oradan 20 Bölümlük  Libido!
Yayın Tarihi: 2.12.2019 19:24:00

Ah Can Yaman Ah! Tam seni ele güne karşı destekleyelim derken sen kalkıp öyle bir laf ediyorsun ki şimdi bunun neresini savunalım…Kim dedi sana 'Başrol oyuncusunun libidosu yüksek olmalı. Ben hep şunu diyorum,oyuncular ikiye ayrılıyor, libidosu olanlar ve olmayanlar. Bence oyunculukta buna bakılmalı. Son yıllarda dizileri tutmayan jönlere bak. Hepsinin de libidosu düşük kadın rol arkadaşları vardı. Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu diye sorduramazsan o zaman başarısızsındır.'' cümlelerini kur diye.

Dünyaya açılıp star olma yolunda ilerlemeye çalışırken o kadar göze ve kulağa batacak laflar ediyorsun ki tepki üstüne tepki çekiyorsun.

Nerede ise son 15 gündür tüm tv , gazete ve internet sitelerinde senin haberlerin dönüyor her gün çıkıp bir demeç veriyorsun! Her uzatılan mikrofona teşekkür edip gideceğine habire konuşuyorsun…Tamam PR yapıyorsun kendi çapında ama yok mudur yanında seni uyaracak birileri “yeter Can eskittin yüzünü ,sıktın insanları “ diyecek senin kariyerini düşünen birileri yok mudur!...

Al işte ettin bir libido lafı kızdırdın meslektaşlarını..Sen dizide oynuyorsun Can unutma diziler hayal mahsulü şeylerdir senaristler yazar hayal dünyaları geniştir siz oyuncular da oynarsınız…O yaşadığınız aşklar falan bir senaristin kaleminde çıkan hayal mahsulü duygulardır .Yoksa sen gerçek mi sanıyorsun o dizilerdeki hayatları ,aşkları ,olayları?!
Her oynadığın oyuncu ile libido uyumu beklemek abesle iştigal olur(!) ki zaten böyle bir yükselmeye illa aşk yaşamaya gerek yoktur .Oyunculuğu profesyonel olarak yapan biri olarak ettiğin o libido lafı ile bundan sonra partnerin olacak kadın oyuncu bulmanda büyük sıkıntı yaşatır sana.

Ne olursun bırak egonu bir kenara, kendin ile kal, git uzaklara dinlen biraz uzak dur ekrandan,magazinden yüzün eskisin ,biraz anlatacak şeylerin biriksin, insanlar seni merak etsin ne yapıyor şimdi desinler sonra gel bomba gibi bir rolle libido mibido demeden çık karşılarına….

Ha bir de unutma magazin hızlı tüketilen bir şeydir o yüzden bas frene biraz!...


PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI